2777
2789
عنوان

تشکیل نشدن تیغه بینی جنین

893 بازدید | 20 پست

سلام دوستای عزیزم من خواهرم بارداره ۱۷ هفته چند بار تو سونو nb رویت نشده  

دیروز هم رفتیم با  همون جواب بود تست آمینیوسنتز انجام داد.هنوز تا جوابش بیاد طول میکشه. احتمال اینکه جنین خدای نکرده مشکل دار باشه چقدره؟و اینکه آیا غذایی یا دارویی هست که بخوره و تیغه تشکیل بشه؟

سوره حجرات و الحاقه رو بخون ان شاالله که تشکیل میشه استرس نداشته باش 

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

ان تی چند بوده؟

ازمایشش ریسگ داون رو چقد زده

اگه اینا خوب بوده احتمال مشکل کمه گلم

شاید ژنتیکی بینیش کوچیکه یا سونوگرافی که رفته دقت کافی نداشته 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام میشه لطفا جواب بدین منم مشکل شمارو دارم ان تی اکو سلفری خوبه ولی تیغه بینی تشکیل نشده یکی از قل ...

سلام عزیزم من خواهرم پسرش اینجوریه کلی آزمایش داد همه چی اوکی بود ولی باز هم دکترها نگرانمون میکردن تا لحظه زایمانش ما نگران بودیم الان یک سال و نیمش هست بینیش تیغه نداره مشکلی هم نداره فقط وقتایی که سرما میخوره اذیت میشه دکتر گفت اگر خواست بالای ۱۸ سال که شد از استخون دنده اش به بینی پیوند میزنن اگر همه چیش اوکیه مشکلی نیست نگران نباشید

سلفری و امینو سنتز هم انجام داده بود؟اینا خوب بودن که سقط نکرد

بله تمام آزمایشات رو داد. از مایع جنین هم نمونه برداری کردن که بعدش خواهرم سه روز خوابید چون خطر سقط داره و باید استراحت میکرد

عزیزم از لحاظ ظاهری مشکلی نداره؟اسم مشکلش چیه؟

عزیزم ما این دوران پراسترس رو گذروندیم میدونم خیلی سخته تا بچه به دنیا بیاد هزار تا فکر و خیال میاد به سراغ آدم انشاءالله که چیزی نیست و مثل نی نی ما صحیح و سالم میاد بغلتون.باز هم اگر سوالی داشتی بپرس تا اونجا که بدونم کمکت میکنم چون دو سال پیش کسی نبود که به ما دقیق بگه چی کار کنیم؟و کار درست چیه؟با هزار نذر و نیاز بچه رو نگه داشتیم 

راستی من خودم فردا صبح میرم بستری بشم برای زایمان  امروز ۴۰ هفته رو تموم کردم و خبری از درد نیست دکترم ختم بارداری داد بهم فردا حتما برات دعا میکنم

عزیزم ما این دوران پراسترس رو گذروندیم میدونم خیلی سخته تا بچه به دنیا بیاد هزار تا فکر و خیال میاد ...

سلام عزیرم خدا خیرت بده جواب دادی 

ان شاللله به اسونی زایمان کنی و بچتو سالم بغل بگیری

عزیزم ما این دوران پراسترس رو گذروندیم میدونم خیلی سخته تا بچه به دنیا بیاد هزار تا فکر و خیال میاد ...

برا من دوقلو هستن دکتر میگه امینو خطرناکه 

ارامش پیدا نمی کنم اصلا هنوز بیست هفته ام نمی دونم چه جوری تا احرش دووم بیارم

ببخشید تو انومالی هم بهش گفتن تیغه بینی دیده نشد؟

برا من ۱۸ هفته هم دیده نشد