سلام دوستای عزیزم من خواهرم بارداره ۱۷ هفته چند بار تو سونو nb رویت نشده
دیروز هم رفتیم با همون جواب بود تست آمینیوسنتز انجام داد.هنوز تا جوابش بیاد طول میکشه. احتمال اینکه جنین خدای نکرده مشکل دار باشه چقدره؟و اینکه آیا غذایی یا دارویی هست که بخوره و تیغه تشکیل بشه؟
سوره حجرات و الحاقه رو بخون ان شاالله که تشکیل میشه استرس نداشته باش
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام میشه لطفا جواب بدین منم مشکل شمارو دارم ان تی اکو سلفری خوبه ولی تیغه بینی تشکیل نشده یکی از قل ...
سلام عزیزم من خواهرم پسرش اینجوریه کلی آزمایش داد همه چی اوکی بود ولی باز هم دکترها نگرانمون میکردن تا لحظه زایمانش ما نگران بودیم الان یک سال و نیمش هست بینیش تیغه نداره مشکلی هم نداره فقط وقتایی که سرما میخوره اذیت میشه دکتر گفت اگر خواست بالای ۱۸ سال که شد از استخون دنده اش به بینی پیوند میزنن اگر همه چیش اوکیه مشکلی نیست نگران نباشید
عزیزم ما این دوران پراسترس رو گذروندیم میدونم خیلی سخته تا بچه به دنیا بیاد هزار تا فکر و خیال میاد به سراغ آدم انشاءالله که چیزی نیست و مثل نی نی ما صحیح و سالم میاد بغلتون.باز هم اگر سوالی داشتی بپرس تا اونجا که بدونم کمکت میکنم چون دو سال پیش کسی نبود که به ما دقیق بگه چی کار کنیم؟و کار درست چیه؟با هزار نذر و نیاز بچه رو نگه داشتیم
راستی من خودم فردا صبح میرم بستری بشم برای زایمان امروز ۴۰ هفته رو تموم کردم و خبری از درد نیست دکترم ختم بارداری داد بهم فردا حتما برات دعا میکنم