2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواد یک تومن بذارم تو پاکت ببینم اگه بقیه میدنن منم بدم😁😁

یه تومن زیاده

ببین بازم نمیدونم مثلا تو کدوم منطقه هستید کدوم شهری رسم چطوریه 

ولی خانواده ما برا همسایه حداکثر پونصد میدن 

نهایتش ها

بین دویست تا پونصد نرمالشه بستگی به خانواده تون داره

ما هم رسم فقط برای عروسی داریم عقد اصلا . ما به هدیه در عروسی میگیم رونما

کجایی هستید

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕
وقتی طرفو دعوت میکنن باید کادو بده دیگه حتما نزدیک بوده که دعوت شده نمیشه آدم دعوت شه بگه چون همسای ...

والا ما که توو عقد کسی بهمون چیزی نداد غیر از خانواده ها نزدیک, چشممونم به دست کسی نبود البته

والا ما که توو عقد کسی بهمون چیزی نداد غیر از خانواده ها نزدیک, چشممونم به دست کسی نبود البته

منم همین احتمال رو برا اینا هم میدم ولی بازم دارم تحقیق میکنم که یه دفعه بد نشه

ما عقد هرکی رفتیم کادو دادیم 

حتما رسم نیست تو شهر شما

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
منم همین احتمال رو برا اینا هم میدم ولی بازم دارم تحقیق میکنم که یه دفعه بد نشه

اخه اصولا هدیه عقد سنگینه من والا ندیدم زیر سکه کسی بده واسه همین فک کنم نزدیکا میدن خودمو خاهر برادرم که همین بود و دوستای خیلی نزدیک خانواده ها

ما عقد هرکی رفتیم کادو دادیم  حتما رسم نیست تو شهر شما

شاید چون نه من نه خاهر برادرم غیربه چیزی نداد, البته عقد سنگین میدن دیگه کمترش سکه فک کنم واسه همینه فقط خانپادن نزدیک هدیه میدن

شاید چون نه من نه خاهر برادرم غیربه چیزی نداد, البته عقد سنگین میدن دیگه کمترش سکه فک کنم واسه همینه ...

سمت ما دیگه شورشو درمیارن هم عقد کادو میدن هم عروسی

معمولا هم بین عقد و عروسی فاصلست 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین