2777
2789
عنوان

بنظر تون من پر توقعم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 26 پست

عزیزم اون بنده خدا هم داره کمک میکنه دیگه

اگه هیچ کاری نمیکرد حق با تو بود ولی الان اصلا

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره پرتوقعی. یعنی چون می ری سر کار غذا هم نپزی؟

دیشب اومدم خونه خودم رو به قبله بودم هی میگه گشنمه . پاشو گشنمه . توروخدا یه چیزی بذار دارم از ضعف میمیرم از صبح هیچی نخوردم به ساندویچ هم نمی‌گیرم که پول شو بیارم خونه . منم جیغ و دعوا راه انداختم منم گشنمه. منم اومدم خونه دام میخواد یکی غذا بده. چرا بیرون خونه باید مثل مرد کار کنم داهل خونه قشنگ زن خونه دار بشم هی غذا بذارم و بشورم . من از تو بیشتر دارم زحمت میکشم 

میدونم خیلی خسته میشی ولی شوهرتم داره کارای دیگه رو میکنه. انشاالله قسطات سبک تر شد یه ظرفشویی بخر ...

من ماشین ظرفشویی دارم ولی اینقدر قرص و جرم گیر و جلا دهنده گرونه استفاده نمیکنم مگر وقتی مهمون میاد زیاد میشن

عزیزم منم شاغلم 

گاهی از همسرم دیرتر میام تازه من کارمندم مردمم اون صاحب کار وقتش ازاد تره راحت تر میتونه استراحت کنه ولی فکرش خیلی درگیره همس باید هماهنگی انجام بده غصه چک و پول کارگر هم بخوره میدونم میاد خانه خستگیش از کار بدنی نیست 

من کارا رو می کنم اونم می بیمه پا میشه میگه من ظرف میشورم تو جمع و جور کن در صورتی که کن ظرف شستن رو از جمع جوری بیشتر دوست دارم ولی اگه نپذیرم باید دوتا شو خودم انجام بدم بعدش هم برم ظرفشویی رو مرتب کنم و خشک کنم و اشغالا رو جمع کنم یعنی کارم کمتر نمیشه 

ولی درک می کنم که ایشون این کار از دستش برمیاد و برام نفس عملش مهمه 

در مورد شما به نظرم رانندگی کردن تو این خیابونای شلوغ و پر استرس و سرکله زدن با مردم خیلی سخته تو این گرما از اینور به اونور .......شما کارت راحت تره تو دفتر زیر باد کولر حداقل مشکل سرما و گرما و اینور اونور رفتن نداری حالا میدونم مسولیت هست کارفرما هست غر زدن هست یه کم درکش کن حق با اونه 

خیل راحت بهت بگم شما هم نمی تونی نرو سرکار ...........منت نیست که انقدر بهش زور می گی

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
من ماشین ظرفشویی دارم ولی اینقدر قرص و جرم گیر و جلا دهنده گرونه استفاده نمیکنم مگر وقتی مهمون میاد ...

مارک ایرانی بگیر.مثه پریل

نمکشم که قیمتی نداره.جلا دهنده هم خیلی کم استفاده میشه.

من پودر پریل استفاده میکنم راضیم.

ژل هم میگیرم واسه موقعی که ظرفای حساس رو میذارم استفاده میکنم.ولی واسه استفاده روزانه پودر میریزم.

مارک ایرانی بگیر.مثه پریل نمکشم که قیمتی نداره.جلا دهنده هم خیلی کم استفاده میشه. من پودر پریل است ...

ماشین ظرف شویی من ال جی هستش . با اینحال که فول جلا دهنده هم داره، ولی ظرف هامو کدر می‌کنه لیوان ها کدر میشن برق میزد ولی اون اوایل که خریده بودم 

پودر چی میریزی شما

ماشین ظرف شویی من ال جی هستش . با اینحال که فول جلا دهنده هم داره، ولی ظرف هامو کدر می‌کنه لیوان ها ...

نمک حتما بریز.همیشه قسمت نمکش پر باشه.من همه چی مارک پریل میریزم.جلادهنده و نمک و پودر پریل.

ماشینم سامسونگه