2777
2789
عنوان

ارایشگاه نینا احمدی مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 6529 بازدید | 36 پست
بله... شما رفتین ؟ میدونین کارشون چطوریه؟

خودم که نرفتم

دخترعمه رفته بود خوب بود تقریبا

فقط کرم پودری که استفاده کرده بود ماسیده بود تقریبا 

من خودم خانوم جز گزینه هام ولی بخاطر همین یکم میترسم 

چون نظرات هم که میخوندم دیدم چند نفر به این نکته اشاره کرده بودن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم که نرفتم دخترعمه رفته بود خوب بود تقریبا فقط کرم پودری که استفاده کرده بود ماسیده بود تقریبا& ...

آخه بهترین آرایشگاه ها هم یه عده مخالف و موافق داره واقعا آدم میمونه کجا بره 

منم چند وقت پیش برا مراسم‌ دوستم رفتم نینا احمدی.

فوق العاده بود 

هم به لحاظ اخلاقی خود نینا جون وهم پرسنل سالنش که خیلی مهربون بودن.قبل میکاپ بهم مشاوره دادن ووسط کار چند بار نظرمو پرسیدن.

کلی حال خوب به ادم‌ میدادن.

قبل از میکاپ کلی ابرسان برام استفاده کردن و مواد ارایشی شون هم که بهترین مارک های ارایشی بود.

بعد از اون‌ تا حالا از بابت من چند تا از دوستام وفامیل هم رفتن سالنشون وخدا روشکر همه خیلی راضی بودن.

من عید ۱۴۰۱ عروسیم بود نینا رفتم انقد موادش خوب بود که تکون نخورد ارایشم تا آخر شب .. من پکیج vip برداشتم .فوق العاده بود . من همه آرایشگاه ها رفتم و عروس واقعیشون رو  هیچجا به تمیزی و کیفیت نینا احمدی نمیرسید