2777
2789
عنوان

یه سوال خیلی راحت داشتم ازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وسط دهنمه انگار نمیدونم چ چیزایی میگید شماها😐😂

اقا وسط دهن کجاست😂😂 

بعد کاملللل برخورد میکنه یا اصن نمیخوره فقط تا وسط دهن بالا میبرید زبان رو؟ 

اکانت دست دو نفره فعلا
ولی زبون کامل به سق دهن نمی چسبه و محل قرار گرفتنش هم نزدیک حلقه زیاد نه از وسط سقف دهن یکم عقب تر&n ...

مرسیی 

بعد یه سوال دیگه 

من از کجا بفهمم دارم درست میگم؟ 😂 

هیچکس نیست اشتباهاتمو تصحیح کنه

اکانت دست دو نفره فعلا
اقا وسط دهن کجاست😂😂  بعد کاملللل برخورد میکنه یا اصن نمیخوره فقط تا وسط دهن بالا میبرید زبان ...

جان جدت بیخیال من خیلی خستم اینم ب فکرم اضافه نکن😂❤️

وسط سق دهن منظورمه

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
من فک میکنم هر کس یجور میگه  اون تاپیکام نصف شوت گفتم سقف دهن نصف دیگه پشت دندونا🥲🤦🏻‍♀️

عزیزجان من گویندگی کار میکنم

تلفظ صحیح ر زبان باید پشت دندان قرار بگیره

(به لثت دست بزن پشت دندونای بالات یه برجستگی از اینور تا اونور لثت هست) درواقع زبان موقع بیان ر باید در اون ناحیه قرار بگیره

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه
ولی زبون کامل به سق دهن نمی چسبه و محل قرار گرفتنش هم نزدیک حلقه زیاد نه از وسط سقف دهن یکم عقب تر&n ...

خیر، برای تلفظ ر درست و صحیح، از سقف دهن کمی به جلوتر قرار داره. اگه عقب تر باشه، صدای ر اشتباه تولید میشه مثل افرادی که ادای اینو در میارن که خیلی خارج کشور بودن..!!!

اونجا که شبیه ز میشه؟!

ز باید زبان دقیقا پشت دندان های بالا و پایین باشه

دندان های بالا و پایین باید روی همدیگه قرار بیرن و دقیقا پشتشون زبان قرار بگیره و از نوک ترین ناحیه زبان ز بیان بشه

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه