2777
2789
عنوان

آقا من بد میگم؟حق با کیه؟

199 بازدید | 11 پست

رفتم واسه ثبت نام یه مدرسه دیگه.مدیر گفت خانوم جا نیس برو😐۴۵دانش آموز ثبت نام کردم جا نیس.منم گفتم ظرفیت ۴۰نفره شماچطوری ۴۵ثبت نام کردی؟گفت مدرسه خودمه بخودم ربط داره😐🤨 گفتم باشه من میرم آموزش پرورش مشکلی نیس.

بعد یه هفته رفتم آموزش پررورش با سفارش فامیلمون زنگ زدن به مدیر سپردن ثبت نام کن.

رفتم رسیدم مدرسه یهو مدیر گفت تو همونی نبودی منو تهدید کردی؟گفتی میرم با یه بزرگی میام😐🤨 گفتم ببین خانوم چه تهدیدی؟من گفتم آموزش پرورش که رفتم..شما از آموزش پرورش ترس داری تهدید حساب میکنی؟؟ گفتم وظیفه شماس ثبت نام کنی.. گفت برو شمارتو بنویسن جا بود زنگ میزنیم.رفتم هیچکس شماره رو ننوشت.یکی از پرسنل از دهنش پرید ما ۳۸نفر بیشتر ثبت نام نمیکنیم..خلاصه مدیر بیشعور ثبت نام نکرد.

بهم میگنن باید زبون بریزی التماسش کنی ثبت نام کنه

واقعا چرا باید اینکارا رو بکنم؟ مگه وظیفش نیس؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غلط میکنه اونجا ثبت نام میکنم.بهشم گفتم تو مشمول الذمه بچه منی

آره بابا هوا برشون داشته، چندش های بی خاصیت حالا فکر میکنه گو...ه...ی شده حالا یه معلم شده با چ...س مثقال حقوق

اینجا اگه همه به وظایفشون عمل میکردن وضع این نبود اینسری شمانروباباش بره ثبت نام شایدبشه

باباش بره زنه رو میشوره پهن میکنه کلا هیچ جا ثبت نام نمیکنن.من چرا برای یه ثبت نام گردنمو کج کنم التماسش کنم چرا؟

عزیز مدرسه ی دیگه ثبت نام کنید

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین