2777
2789

هي خواهر من خودم الان تو اين شرايطم با سي سال سن امروز گف بايد نمونه مغز استخوان بدي و مني ك اينقدر ترسوام خدا ب همه كمك كنه

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐
هي خواهر من خودم الان تو اين شرايطم با سي سال سن امروز گف بايد نمونه مغز استخوان بدي و مني ك اينقدر ...

ایشالله که چیزی نیست عزیزم خدابزرگه دکترا قبل از مطمئن شدن فقط توی دل آدمو خالی میکنن توکلت بخداباشه عزیزم الهی که همیشه سلامت باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراازت خواست نمونه مغز استخوان بدی عزیزم

گلبول سفيدم پايينه سه ماه پيش برام از نوشت پايين بود گفت عب نداره سه ماه بعد تكرار ميكنيم مياد بالا اما نيومد امروز گف بايد مغز استخوان بدي دليلش مشخص شه

حقيقت از اينكه چيز بدي بگه ميترسم وگرنه از دردش نه

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐
هي خواهر من خودم الان تو اين شرايطم با سي سال سن امروز گف بايد نمونه مغز استخوان بدي و مني ك اينقدر ...

كم خوني شديد داري؟

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   

نترس چيزي نيست ميخوان علت رو بفهمن كه چرا اينجوريه

معمولا موقع نمونه گيري كلي ادم مياد داخل اتاق نگران نشو بخاطر اينكه سريع انجام بشه اون همه ادم ميان بالا سرت دو سه نفر از ازمايشگاه هست دكتر پرستار متخصص بيحسي…  جاي نگراني نيست

من خودم جمعيت رو ببينم ميگم خدا به دادم برسه معلوم نيست چه خبره ولي واقعا جاي نگراني نداره 

ببخشيد بد خوندم فكر كردم هموگلوبينت پايينه

فرقي نميكنه برا گلبول سفيد هم ازمايشانجام ميشه ممكنه اصلا هيچي نباشه طرف فقط تب بي دليل داشته باشه