2777
2789
عنوان

چاره چیه طلاق یا ادامه دادن ب زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 47 پست
شاید خودش فک میکنه رفتارش عادیه،اگه نگاه سطحی میکنه زیاد ناراحت نشو ولی اگه خیلی بد نگاه میکنه چش چر ...

اوایل ازدواج میگفت چرا یه سری ها بعد ازدواج سایز بالاتنه شون بزرگتر میشه..

گفتم مثلا کی و اونم ساده گفت فلانی و فلانی ( از فامیلای خودشون بودن) 

حالا ما تو مجالس زنونه میبینیم چه سوتین هایی استفاده میکنن که بزرگ جلوه بده 

اما چرا باید یک مرد انقد دقت کرده باشه که متوجه این تغییرات بشه

طلاق نگیر ولی ولش کن کاری بکارش نداشته باش

دلم میسوزه برا خودم .... مشکل مالی ندارم .ولی خانوادم دخالت میکنن ....کلا پسر دوستن .شوهرم رو برتر میدونن ...با اینکه من وضع مالیم از شوهرم بهتره ...همه سالهای زندگیم بخاطر اخلاق بد شوهرم سیاه بوده قبلا شاد بودم .بنطدتون مسکل حساسیت بیش از حد منه؟ا قضیه دز حد طلاق هست؟

خدایا شکرت ...قبلا کاربر اینجا بودم جدید نیستم.از سال ۹۶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نمیتونم خیلی برام مهمه ویژگیهای اخلاقیش رو گفتم اخه ب چیه اون دل خوش کنم

اگه میخوای زندگی کنی باید بیخیال کاراش بشی و همینجوری زندگیتو به آخر برسونی اگه واقعا برات غیر قابل تحمل شده این قضیه رو جدی تر بگیر ولی در نظر بگیر که متاسفانه الان بیشتر مردا اینجوری ان

میگه مگه چیه ی نگاه...حتی خودش اعتراف داره ک رفتارش اینه ...از اول همینطور بود ولی وقتی چشم چرونبهاش ...

با چیزایی که میترسه تهدیدش کن مثلا بگو ترکت میکنم یه جوری که بفهمه قضیه برای تو خیلی مهمه

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

اگه میخوای زندگی کنی باید بیخیال کاراش بشی و همینجوری زندگیتو به آخر برسونی اگه واقعا برات غیر قابل ...

واقعا اکثرا اینجوری ام؟؟؟اخه شوهر من نماز اول وقت و روزه اش همیشه بجا ولی چشمش ناپاکه .

با چیزایی که میترسه تهدیدش کن مثلا بگو ترکت میکنم یه جوری که بفهمه قضیه برای تو خیلی مهمه

میدونه خانوادم پشتم نیستن برا طلاق .....

خب نمیتونم خیلی برام مهمه ویژگیهای اخلاقیش رو گفتم اخه ب چیه اون دل خوش کنم

عزیزم بهش فکر نکن بدترمیشی شوهرمن مثل شوهر تو بود به خاهرم نذر داشت بفکر خودت باش بذارش به حال خودش

هیچ کس جز خدا عاشقت نیست
واقعا اکثرا اینجوری ام؟؟؟اخه شوهر من نماز اول وقت و روزه اش همیشه بجا ولی چشمش ناپاکه .

اسی انقد منم دلم شکسته از کارای شوهرم که نگو..

میدونم طلاقمم نمیده و اذیت میکنه 

الان چندساله چون از زندگیم مطمئن نشدم بچه هم نیاوردم

تاپیکی که چند دقه پیش زدم رو بخون .. منم موندم با وجود این شرایط که هر سری باید یه گوشه از زندگیمو ...

اره خوندم عزیزم ...هی روزگار چی بگم واقعا بریدم .۵سال ب طلاق فکر میکنم اما ترسوام

عزیزم بهش فکر نکن بدترمیشی شوهرمن مثل شوهر تو بود به خاهرم نذر داشت بفکر خودت باش بذارش به حال خودش

خب تو چکار کردی .....انقد برام قبح داست ک این همه سال بهش نگفتم امشب ک گفتم ی جوری بهم فهموند ک اره نظر دارم .خورد شدم داغون شدم دخترمو چکار کنم ...خدای من 

اسی انقد منم دلم شکسته از کارای شوهرم که نگو.. میدونم طلاقمم نمیده و اذیت میکنه  الان چندساله ...

تروخدا بچه نیار ...منو ب زور راضی کرد بچه بیارم.میدونست طلاق میگیرم .دستو پامو بست