2777
2789
عنوان

چاره چیه طلاق یا ادامه دادن ب زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 47 پست
حس خیلی بدی گرفتم از شوهرت با این تعریفا،اینجوری از نظر روحی داغون میشی    

بخدا داغونم ...جوونیم بهترین روزای زندگیم از بین رفته مطمعنم تا اخر همبنطوره الان ۹ساله اینه حتی نمیزاره با پولهای خودم لذت ببرم حس بد بهم میده 

خدایا شکرت ...قبلا کاربر اینجا بودم جدید نیستم.از سال ۹۶
خب تو چکار کردی .....انقد برام قبح داست ک این همه سال بهش نگفتم امشب ک گفتم ی جوری بهم فهموند ک اره ...

ببین من تهشو رفتم هیچی نیست شوهر من دیگه ازخیانتم گذشته ولی من برای ارامش خودم گذشتم والبته داشتم مرزجنون‌ رد میکردم الانم دارم زندگی میکنم اونم بهترشده ولی من داغونم هنوز

هیچ کس جز خدا عاشقت نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میسوزه برا خودم .... مشکل مالی ندارم .ولی خانوادم دخالت میکنن ....کلا پسر دوستن .شوهرم رو برتر م ...

مشکلات همیشه هست چه تو طلاق بگیری چه طلاق نگیری

هیچ مردی کامل و بی نقص نیست..هر کسی مشکل مرد خودشو بزرگ میدونه..شاید خیلیا با اخلاق همسرت کنار بیان خیلیا هم اصلن نتونن تحملش کنن

حرف اصلیم اینه تو خوب باش بهش یاد بده خوبیو شاید مثلا از ۵ تا چیزی ک یاد میدی یکیشو بفهمه و اجرا کنه اما ارزش داره

هیچ وقت نگو داری فلان کارو اشتباه میکنی

این مدلی بگو بنظر فلان کارت درست  بجا بود ؟

فردا روزی بچمون ازت الگو برداری میکنه عزیزم

درشان تو این حرکت نبود خودت فکر کن جای تو یه مرد دیگه بود و منم داخل تصورشم حال ادمو میگیره

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

چ ن به خیانت نکشیده این موضوع قابل حل از همسر ت بخواه برین پیش مشاور...

خدا کنه همسرش قبول کنه بره بدبختی اینجاس بعضی مردا ادعا دارن که مشکلی ندارن و کارشون عادیه

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

چ ن به خیانت نکشیده این موضوع قابل حل از همسر ت بخواه برین پیش مشاور...

شوهرم بخاطر خساست مطمعنم خیانت نمیکنه فقط با چشم چرونی خودشو سیر میکنه 

اره خوندم عزیزم ...هی روزگار چی بگم واقعا بریدم .۵سال ب طلاق فکر میکنم اما ترسوام

من خانواده با محبتی دارم میدونم اگه ذره ای از مشکلات منو بدونن تا الان نمیذاشتن تو این زندگی بمونم .. از طرفی نمیدونم شوهرم فازش چیه که نه طلاق میده نه تلاش میکنه خوب و درست زندگی کنه انگار چیزی که تو ژن باشه نمیشه کاریش کرد

و میدونم با اعلام این مسئله فقط جنگ به پا میشه 

ببین من تهشو رفتم هیچی نیست شوهر من دیگه ازخیانتم گذشته ولی من برای ارامش خودم گذشتم والبته داشتم مر ...

یکبار زندگی میکنیم ....چرا بدون عشق باشه ..چرا اینطوری باسه

مشکلات همیشه هست چه تو طلاق بگیری چه طلاق نگیری هیچ مردی کامل و بی نقص نیست..هر کسی مشکل مرد خودشو ...

اون خودش رو برتر و بی عیب میدونه و منو متوهم و روانی

شوهرم بخاطر خساست مطمعنم خیانت نمیکنه فقط با چشم چرونی خودشو سیر میکنه 

خوب همه ی تلاشمو بکن که ببریش مشاور اگه نیومد خودت برو ....بهت راهکار میده 

حداقل خودتو  داغون نکن پیر میشی مریض میشی ...به خودت برس و حال کن چرا نمیذاره واسه خودت خرج کنی ...به خودت سخت نگیر نهایتا درست نشد بیخیال کاراش شو ..اینجوری  حرص بخوری سلامتیت از دست میدی 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
من خانواده با محبتی دارم میدونم اگه ذره ای از مشکلات منو بدونن تا الان نمیذاشتن تو این زندگی بمونم . ...

هر چی ب صلاحته عزیزم..کاش بابام فقط بهم سرکوفت نمیزد و منو مقصر نمیدونست بدون شک طلاق میگرفتم..قبل بچه دار شدن هم ازشون کمک خوایتم دریغ کردن ...

چقد تو منی اسی 😂 کاملااااا درکت میکنم  خانواده همسرت چطورن ؟ اونا هم چشم چرونن؟

ن اونا ادمای چشم چرونی نیستن ولی پرمدعا و خسیس هستن و زیادی اعتماد بنفس دارن