2777
2789

دیشبم تاپیک زدم ترکوندنش مادرم واقعا حالش خوب نیست دیونه شده انگار سر هرچیزی دعوا درست میکنه هرچیززززی به خاهرم گفته ک من بهش گفتم برو بیرون از خونه 😑 مودی شده منم جدا شدم حالم بده همش سرکوفتم میزنه و نیشم میزنه اذیت میشم منم بهش گفتم بابام حق داره طلاقت بده خسته شدم ازت میگه سرمو انداختی پایین چرا اونوقت؟ چون جدا شدم چون شکست خوردم گناهم چیه اخه 😔

آخی عزیزم 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

اینطوری نگو نمیخوام فاز نصیحت بردارم اما اون مادره هیچوقت بد تورو نمیخواد اگر سرکوفت میزنه دست خودش نیست فشار عصبی بهش وارد شده که بچش شکست خورده تو زندگیش و انتظار اینو نداشته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتی خونه بابات که هووی مادرت بشی؟ یعنی چی این حرف زشت که بابام حق داره طلاقت بده؟ یکم حرمت نگه دارید واقعا ادم نازا بشه بهتره تا اوردن اینجور بچه های بی ملاحظه 😡

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

با یه مشاور خوب صحبت‌کن عزیزم..میدونم ..حق داری..حالت این روزا خوب نیست‌‌...

بایه مشاور صحبت کن..آرومت میکنه

ولی اون مادره‌‌‌...احترامش رو نگه دار عزیزم..هرچه قدر هم که اذیتی

اینطوری نگو نمیخوام فاز نصیحت بردارم اما اون مادره هیچوقت بد تورو نمیخواد اگر سرکوفت میزنه دست خودش ...

دیونم کرده من حالم خوش نیست کافیه کوچک ترین بحثی شه میگه سرمو انداختی پایین مگه هرزگی کردم 

رفتی خونه بابات که هووی مادرت بشی؟ یعنی چی این حرف زشت که بابام حق داره طلاقت بده؟ یکم حرمت نگه داری ...

گل گفتی واقعا. نمیگم چرا جدا شده ولی لااقل دیگه وسط زندگی مامان باباش نباید بره. مستقل بشه اونام راحت زندگی کنن

شما همونی که گفتی میخوای برای بابات زن بگیری رو مامانت هوو بیاری؟ 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
رفتی خونه بابات که هووی مادرت بشی؟ یعنی چی این حرف زشت که بابام حق داره طلاقت بده؟ یکم حرمت نگه داری ...

خونه بابام بودم از اول مادر باید مادری کنه من شکست خوردم حالم بده چرا باید هی بره بیاد بگه سرمو انداختی پایین سرکوفت بزنه من این مادرو نمیخام

مشاوره رفتم چه فایده مامانم گند میزنه توش دارم دیونه میشم

درباره رفتار مامانت هم چیزی به مشاور گفتی؟؟؟

با خودمامانت بشین یه زمانی که آرومه صحبت کن..

میدونم حرفام یکم شبیه شعار ممکن بیاد...ولی خب اول وآخر اون مادرت.‌‌.اینجوری که شما باهاش حرف میزنی هم قشنگ نیست وهم اینکه اوضاع رو خراب تر میکنه