2777
2789
عنوان

مرگ های عجیب یامشکوک+گمشدن های مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 17044 بازدید | 128 پست
دختره بود سما جهانباره یا سما جانباز فامیلش رو نمیدونم دختره اصفهانی تو خیابون معالی اباد شیراز گم ش ...

با پدرشون کار تبلیغات میکردن ....یبار امدن مغازه ما برای رایزنی و....خیلی انسانهای شریفی بوند.‌‌.پدرشون صدسال پیرشده

یکی از فامیلای دورمون . مرده ساده بود ‌ همش عشق ترکیه داشت ‌ دوستاش باش حرف میزنن بیا ببریمت ترکیه ‌ میبرننش . اعضای بدنش رو در میارن میندازن تو یه کوه . بعد از ۶ ماه یه کوهنورد اونجا پیداش کرد . 

که چیزی ازش باقی نمونده بود 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست مامان بزرگم یه روز میره حرم و دیگه برنمیگرده😔 سنشون ۶۰ بوده و آلزایمر داشتن ولی نه دراین حد که گم کنن. الان ۴ سال شده نیستن حتی دخترشون میگفتن ما راضی ایم حتی جنازه مامانمو ببینیم فقط پیدا شه😭😭😭پیش دعانویس ایناها هم رفتن که همه شون گفتن زنده ست ولی به صلاح نیست که ببینیدش و پیدا بشه....

نصف شب اخه😂 بله شنیدم از اقوام هم بودن انگار  دو سه مورد دیگه هم شنیدم و همشون چون مچهول باق ...

بگو دیگه برا تو هم باید بز بز بز کنیم 

قر نیا دیگه آبجی بگو توروخدا...

😂😂😂

ببخشید مزاح کردم 

با پدرشون کار تبلیغات میکردن ....یبار امدن مغازه ما برای رایزنی و....خیلی انسانهای شریفی بوند.‌‌.پدر ...

شما اصفهانی هستید ؟

پشت سر پدره خیلی حرف زدن 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
کاش خودشم دستش میخورد به دختر عمت  سقط میشد

کاش ولی چه فایده ک همه میترسیدن و سرچهلم زن گرفت

بابام گفت بریم شکایت کنیم شوهرعمم ترسید گفت من چندتابچه دیگه هم دارم جون اینارو میخرم 

❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤

اینی که میگم مرگ و گم شدن نیست

خواهرشوهره خواهره دوستم ، شوهرش روش نفت ریخت و اتیشش زد 😑 همین پارسال

من نمیدونم چه مدلی سوخت که تا بردن سوانح سوختگی ، اونجا دکترها و پرستارها گفتن این خودسوزی نیس و سریع پلیس خبر کردن

شوهره رو گرفتن

اخرش هم دخترشون قضیه رو لو داد که اره بابام مامانمو اتیش زد

خوب شد و علی رغم حمایت برادرها و پدرش داره با شوهره زندگی میکنه 😐😐😐

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

خنده نداره باید خون گریه کرد الان نوجوان ۱۴ساله دوست پسر داره و حتی باهم رابطه هم دارن 

دیدم ک میگم

گناه ک شاخو دم نداره

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…
اینی که میگم مرگ و گم شدن نیست  خواهرشوهره خواهره دوستم ، شوهرش روش نفت ریخت و اتیشش زد ...

وای واقعا داره زندگی میکنه ‌ 

چیجوری قیافه شوهرشو تحمل میکنه 😑

شما اصفهانی هستید ؟ پشت سر پدره خیلی حرف زدن 

بله اصفهانیم

بنده خدا بعد چندوقت دوباره کارش رو شروع کرده انقدر بعضیا ک نمیشناسن و نمیدوننند انگ بهشون چسبوندن ک شما الکی اینارو میگید و برای جذب فالور این کارو کردی و.....ولی ما ک میشناسیم میدونیم داغون شدن جونشون ب جون این دختر بوود