2777
2789

الان همسر من دستگاه پوز داره و با کد ملیش پرونده مالیاتی داره هم تراکنش های دستگاه پوزش هم کارت به کارتی ها براش مالیات اومده 

اگه کارت ب کارتی هاشو با شماره حساب من ک پرونده مالیاتی نداره کد ملیم انجام بده بازم مالیات شاملم میشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این به بعد خواست کارت به کارت کنن مشتریا شماره کارت خودتو بده .من همینکارو کردم

ما فک میکردیم فقط شماره حسابی ک ب دستگاه پوز وصله ولی دو تا حساب دیگش ک کارت ب کارتی بوده اونا هم شامل مالیات شده

نه از این به بعد سعی کنین دو  تا ۳ کارتخوان داشته باشین زیر ۵۰۰میلیون کلا مالیات نداره

مجموع تراکنش های دستگاهمون ۳۰۰ میلیون بوده کارت ب کارتی ها یک میلیارد و ۵۰۰ مالیات شده ۲۴ میلیون

ما فک میکردیم فقط شماره حسابی ک ب دستگاه پوز وصله ولی دو تا حساب دیگش ک کارت ب کارتی بوده اونا هم شا ...

اره دیگه😂ما هم تازه فهمیدیم اخه ما اجاره خونه هم میگیریم شوهرم حقوق بگیر هم هست

....
اره دیگه😂ما هم تازه فهمیدیم اخه ما اجاره خونه هم میگیریم شوهرم حقوق بگیر هم هست

واقعا زورمون میاد اگه این مالیات ها رو خرج ابادانی کشور کنن یه چیزی نه ک زحمتای ما رو بزنن به جیب خودشون دزدا

واقعا زورمون میاد اگه این مالیات ها رو خرج ابادانی کشور کنن یه چیزی نه ک زحمتای ما رو بزنن به جیب خو ...

عزیزم اگه مادر پدر دارید که کارتشونو نمیخوان ازشون بگیرید 

به کارت بچتون 

کارت شما همرو پخش کنید 

مثلا اگهبه کارت شما هم بزنه بازم مشمول میشه هر کد ملی واسش مالیات میاد 

در ماه پخش کنید کارت به کارتارو 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش