2777
2789

میان میگن هر قیافه ای زیباست و بلاخره برای یک سلیقه ای جذابه

__*__بله بلاخره توی طیف 7 میلیارد نفر ممکنه یکی بخوادت ولی مسئله اینجاست که احتمال زیاد اگر طرف خیلی قیافش بد باشه احتمالا شانسی برای جذب نهایت 10 هزار نفری که دورش هستن رو نداره حداقل به عنوان پارتنر . این مدل آدما معمولا راجع به اینکه چی شد معشوقم منو قبول کرد یا عاشقم شد ؛ میتونن یه کتاب بنویسن

.

2. میان میگن چون اعتماد به نفس خیلی مهمه بهش دلداری بدیم و بگیم نه اتفاقا تو خیلی هم خوشگلی

__*__اعتماد به نفس مهمه ولی این کار خیلی ریسکیه و با توجه به اینکه خود طرف با چشماش به این نتیجه رسیده زشته پس اولین نفری که شهودش رو تایید کنه ده برابر بیش تر تاثیر میذاره ؛ از طرفی هم خیلی در این حالت احساس ترحم بهشون دست میده و چند برابر اعتماد به نفسشون تضعیف میشه

.

3. صورت مسئله رو پاک میکنن (مخصوصا برا مردا) "قیافه اصلا مهم نیست، کسی که بخوادت همه جوره تورو می خواد مهم باطنه"

__*__شاید این حرف درست باشه که باطن آدم ها خواستنی تر باشه ولی درنهایت موقع ارتباط گرفتن چهره خیلی تاثیر گذاره ؛ مثلا این سکانس رو تصور کن که هر بچه ای طرف رو ببینه طوری برخورد کنه انگار یه هیولا دیده یا خیلی از شغل ها رو به خاطر نداشتن چهره مطلوب نمیتونه داشته باشه مخصوصا اونایی که با مردم در ارتباطن (نمیگن برا قیافت ولی قبولش نمی کنن ) ؛ و در کل من تا حالا ندیدم رو کسی جواب بده

.

در نهایت من خودم جواب قانع کننده ای به این جور آدما ندارم ؛ نهایتا می تونم بگم دنبال پول باشه چون معمولا پول هر قیافه ای رو می تونه چند لول بیاره بالا (عمل جراحی ، تیپ خوب ، تغذیه خوب و..... قطعا موثره) . تمام این صحبت هام راجع به قشریه که 99% انسان ها (در صورت صداقت) اون ها رو به دلایلی زشت میدونن احتمالا ؛ و دیده شدن به معنای واقعی براشون ترحم یا تحقیر رو میاره

.

شما نظرتون چیه؟

عاشق افکار آدم ها باش نه خودشان

کاملا درسته 👍

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

من معتقدم خدا غیر از زیبایی نیافریده و اگر احیاناکسی هم  زشت باشه به خاطر نا آگاهی خودش یا اطرافیانشه مثل زخم صورت.اسید پاشی.دمل و ورم صورت ....

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.