2777
2789

دوست دارم بره جلوو اونجایی که قراره بمیرم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

اولین روزی که عاشق شدم 

اولین روزی که داداشم بدنیا اومد

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین دوران الآنم خوبه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
دوست دارم با عقاید و تجربیات الانم از اول شروع کنم. به اونموقع هایی که همه دوسَم داشتن دور و برم پر ...

اهم دقیقا،، الان مگه نداری کسیو، 

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
وقتی بدونی هیچ چیزی در این دنیا تصادفی نیست ،از گذشته درس میگیری درحال تلاش می کنی و برای آیندت برنا ...

انشاالله، باچیزای خوب سوپرایز بشی

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
[QUOTE=298063799]نمیشه بریم جلو[/QUOTE ازگذشتت راضی والان.؟ 

دیگه هرچی بوده گذشته 

بهش عادت کردم 

برگردم عقب یه چیزیو تغییر بدم یه مشکل دیگه ای پیش میاد پس فرقی نمیکنه 

برم آینده ببینم اخرش چی میشه