2777
2789
عنوان

هیچکس تا حالا درکم نکرده:/

246 بازدید | 12 پست

همیشه آرزوداشتم یکی یه دوستی یه عشقی، کسیو خدا وارد زندگیم کنه ک منو بفهمه درکم کنه 

ولی انگار هیچکی منو نمیفهمه بخصوص خانوادم 

از سرکار ک میام درک نمیکنن خستم بهم همش تنش عصبی واردمیکنن نمیزارن استراحت کنم همش اذیتم میکنن تو دعواهم حتی اگه حق با من باشه حقو میدن ب خواهرکوچیکترم،هیچوقت تا حالا پشتم نبودن

من بخاطر اینکه پول کلاسای کنکوری رو جورکنم میرم سرکاربعدتا یع چی ازشون میخوام میگن توک کارمیکنی پول داری همونوخرجت کن 

خودشون ک خرج کنکورمو نمیدن چون پشتم هی زورمیکردن برو همون رشته زپرتی ولی من تصمیم خودمو گرفتم

من تواین چهارماه ک سرکارمیرم حتی یه هزاریشم براخودم خرج نکردم چون چس مثقال حقوق کم میگیرم تازه تواین چهارماه هنو پول کلاسام کامل جورنشده همش تحت فشارم اصلا منو درک نمیکنن 

همش بهم سرکوب میزنن 

همیشه آرزوداشتم تشویقم کنن بگن دخترمون مستقله درس خونه خودش داره پول تحصیلشودرمیاره ولی بدتر میکوبن تو سرم

کاش منم جای اون دخترایی بودم ک تو نازونعمت بزرگ شدن وخانوادشون همه خرجاشونومیده وبازم تن ب درس نمیدن

من تو ناز و نعمت نبودم ولی برام خرج کردن که کنکور قبول شم خیلی هم خرج کردن بهترین مدرسه و بهترین معلما ولی هیچی نشدم چون درسخون نبودم و ارادشو نداشتم 

کاش من جای شما بودم اراده انجام یه کاری رو داشتم و انقدر افسرده و بی انگیزه و ترسو نبودم چند ساله تو باتلاق کنکور گیر کردم و بیشتر فرو میرم 

فکر میکنم روحیه خوب و اراده قوی و شجاعت از هر چیزی تو دنیا با ارزشتره چون باهاش میتونی خیلی چیزا رو به دست بیاری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 😔🥺💔

ب عنوان یه دختر این حجم از فشار عصبی و کاری خیلی سخته 

کاش یکی بود درکم میکردبهم روحیه میداد میگف من بهت افتخار میکنم که داری خرج تحصیل و آیندتو خودت در میاری ولی ن تنها خانوادم بهم افتخارنمیکنن بلکه بهم سرکوبم میزنن💔:)

ب عنوان یه دختر این حجم از فشار عصبی و کاری خیلی سخته  کاش یکی بود درکم میکردبهم روحیه میداد م ...

مهم اینه که خودت میدونی چقدر قوی و مستقل هستی 

خودت به خودت افتخار کن دیگران هم میدونن حتی اگه به زبون نیارن 

مثل من باشی خوبه که حالم از خودم به هم میخوره و یه ماه مونده به کنکور از ترس و اضطراب راه فرارو انتخاب کردم و دیگه درس نخوندم ؟ انقدر ترسو بودم که همیشه فرار کردم

من تو ناز و نعمت نبودم ولی برام خرج کردن که کنکور قبول شم خیلی هم خرج کردن بهترین مدرسه و بهترین معل ...

حقیقتا ب اونایی ک خانوادشون براشون همه خرجا رو میکنن حسودیم میشه کاش من جای شما بودم 

آره من روحیشو دارم با اینکه سختی میکشم ولی تشنه موفقیتم

البته اینا هم سال اول منو قلمچی ثبت نام کردن تا حدودی خرج کردن ولی همونو هی میکوبن تو سرم ک ما این همه خرج کردیم تو هیچی نشدی

برا همون تصمیم گرفتم دیگه خودم پولمو درارم سرم منت نزارن پس فردا

حقیقتا ب اونایی ک خانوادشون براشون همه خرجا رو میکنن حسودیم میشه کاش من جای شما بودم  آره من ر ...

هیچ وقت آرزو نکن جای من باشی یه افسرده بی انگیزه بی اراده حسودی نداره من مدرسه تیزهوشان بودم معلمایی داشتم که تو تلویزیون میومدن برنامه اجرا میکردن و تدریس میکردن ولی چه فایده ؟ همیشه ترسو و نا امید بودم زود گریه میکردم خانوادم قوی بار نیاوردن منو چون اکثر مواقع باهام موافق بودن و سخت گیر نبودن 

مهم اینه که خودت میدونی چقدر قوی و مستقل هستی  خودت به خودت افتخار کن دیگران هم میدونن حتی اگه ...

من ب خودم افتخار میکنم میدونم چقدر قوی و مستقلم

اما منم سه ساله پشتم منم گاهی وقتا ناامید شدم جا زدم و... ولی هنو کم نیاوردم 

اشتباهات سال اولم این بود همش خودمو آلوده گوشی و گروه های مجازی کردم عقب افتادم

سال دوم هم آزمون شرکت نکردم ضرر کردم 

و امسال دیگه تصمیم گرفتم هم خرج کنکورمو خودم درارم هم آزمونو کلاسا شرکت کنم هم گوشیو بزارم کنار

هیچ وقت آرزو نکن جای من باشی یه افسرده بی انگیزه بی اراده حسودی نداره من مدرسه تیزهوشان بودم معلمایی ...

ولی تومیتونی خودتو تغیر بدی همش برمیگرده به ناخودآگاهت

خودت باید پاشی ب خودت بیای و اراده کنی 

من خودم از همه نظر تحت فشارم هم مالی هم کاری همه چی

پول کلاسامو ک خودم دارم جون میکنم درمیارم از سرکارم ک میرم خونه کلی بهم سرکوب میزنن 

هی هم میگن تو هیچی نمیشی؟

جای من بودی چیکار میکردی؟

من نمیگم کم نیاوردم منم گاهی وقتا کم اوردم وگرنه الان پشت کنکوری نبودم

من جدا از روحیه مستقلم نیاز ب یه خانواده حمایتگرم دارم 

من ب خودم افتخار میکنم میدونم چقدر قوی و مستقلم اما منم سه ساله پشتم منم گاهی وقتا ناامید شدم جا زد ...

من همیشه هر وقت نا امید میشدم و  یا یه سوالی رو نمیفهمیدم  از اضطراب و برای اینکه همه چی رو فراموش کنم میرفتم سمت گوشی و اینستا و فیلم و سریال تا واقعیتو فراموش کنم و بهش فکر نکنم 

فضای مجازی شده بود برام مسکن موقتی  

اگه میخوای نتیجه خیلی عالی بیاری گوشی رو کلا بذار کنار و با برنامه منطقی و قابل اجرا پیش برو و حتما هم در طول سال آزمون بده که بتونی تست ها رو تو زمان تعیین شده بزنی 

بزرگ ترین اشتباه من هم همین گوشی بود 

موفق باشی 

من همیشه هر وقت نا امید میشدم و  یا یه سوالی رو نمیفهمیدم  از اضطراب و برای اینکه همه چی ر ...

دقیقاا همین گوشی باعث شد من دوبار قبول نشم 

کاش زودتر میزاشتمش کنار

حالا میخوام گزینه دو ثبت نام کنم و تو همون موسسه درس بخونم نه خونه

شاید اینجوری دیگه واقعا درس بخونم و هی نخوابم مثل سال اول😅

دقیقاا همین گوشی باعث شد من دوبار قبول نشم  کاش زودتر میزاشتمش کنار حالا میخوام گزینه دو ثبت ...

ایشالا یه روزی جفتمون تاپیک قبولی رشته دلخواهمون رو همینجا بزنیم 

من هدفم کنکور ۱۴۰۳ هست  شاید به خاطر خانوادم مجبور شم امسال یه رشته ای برم که ناراحت نشن و سرکوفت نزنن صبرشون لبریز شده بعد چند سال و همزمان برای کنکور بخونم و اگه سال بعد قبول شدم انصراف بدم 

اونا بیشتر اصرار دارن یه رشته ای برو و تو خونه نمون 

ایشالا یه روزی جفتمون تاپیک قبولی رشته دلخواهمون رو همینجا بزنیم  من هدفم کنکور ۱۴۰۳ هست   ...

نه گلم تو هدف و اون خواسته ک تو ذهنت داری اجراش کن

کار نداشته باش خانواده چی میگن چی نمیگن

تهش هیچکی برات نمیمونه جز خودت حتی خانواده هم یه روزی ترکت میکنن همیشه ک حمایت مالی نمیشی 

پس تلاشتو بکن انشالله بهترین رشته رو قبول شی و درآینده هم شغل داشته باشی هم حقوق