2777
2789

من اين روزا به چند دليل حال روحيم زياد خوب نيست

ولى خيلى تلاش ميكنم خودمو سرپا نگه دارم و در هر صورت به كارها و برنامه هام برسم

روزا پياده روى ميكنم، خريداى كوچيك واسه خونه انجام ميدم، كمتر از نت استفاده ميكنم، رژيممو رعايت ميكنم و...

امروزم صبحم پياده روى كردم

خونه رو جمع و جور كردم، ناهارى كه از قبل داشتمو خوردم، درش گرفتم، آهنگ گوش كردم، شام كباب تابه اى درست كردم، الانم منتظرم همسرم بياد، فردام وقت دكتر دارم

شما از خودتون بگيد يكم

لباس پسرمو برش زدم

سرویسارو شستم 

رفتم خرید خونه 

جارو زدم 

ظرف و ناهار 

شام نذاشتم هنوز 

دوش گرفتم

الانم دارم دخترمو شیر میدم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کاری نگردم.حال روحیم داغونه .فقط دوس دارم این روزا بگذرن .سرمم درد میکنه

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

منم کارای روزمره 

عصری هم رفتم برای مادرشوهرم کتری برقی خریدم با زودپزجدید اومدم کباب تابه ای پختم الانم نشستم پای فیلم😊

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥

از ۴..۵ آبمون قطعه. از ۸ برق هم قطع شد ( البته این اومد الان) دیگه شام نمیشد درست کرد سفارش هم میدادم نمیفهمیدم کی اومده. مثل بدبختا رفتم از سوپری ساندویچ اماده خریدم خوردم 😑

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

منم برنامم هست پیاده روی قبل طلوع خورشید 

ولی متاستفانه یا خوشبختانه تو شمالم و اگه اون موقع برم بیرون خوراک سگ و شغال میشم 😆😆

وسط شهر هم هستم 

شمالیا متوجه میشن فقط 

ولی امروز برا عید کل خونرو تمیز کردم 

مونده ففط ایوون خونه که اونم فردا تمیز میکنم و گلارو آب بدم

دختر تو چقدر فعالی

امروز حالا استراحتم بود 😂😂

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
عزيزم خسته نباشى ماشاءالله بهت🌹🌹

مرسی فدات