2777
2789
سلام من پانکچر کردم ماه پیش هنوز انتقال ندادم 

سلام عزیزم.میشه مراحلی که طی شد رو به من بگین؟من رفتم اونجا اولین جلسه فقط سونو کرد و مشاوره شدیمو گفت برو فلان روز بیا.نوبت دوم رفتم تشکیل پرونده انجام دادم و آزمایش داد همسرم.الان نوبت سوم گفتن دوباره شوهرت ازمایش داره بیاد و خودت مشاوره مامایی باید بری..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من پانکچر کردم ماه پیش هنوز انتقال ندادم 

طبق روال مرکزشون دوبار ازمایش اسپرم میگیرن.هنوز جوابی نیومده ها که بگیم مشکلی چیزی هست همون روز ازمایش داد همسرم دوباره گفتن فلان تاریخ بیایین ازمایش مجدد 

منم اولین بار که رفتم سونوها وآزمایشای خودم و همسرمو بردم برام پرونده تشکیل دادن و سونو داخلی انجام دادن بعدش بهم مکمل تقویتی دادن گفتن از پریود ماه بعد از روز اول تا سوم بیا که سیکلت شروع بشه  داروهام شد یه میلیون گرفتم ماه بعدش روز سوم پریود رفتم دوباره سونو و اینبار داروهای تحریک تخمدان رو دادن و دوباره روز ۷ پریودی رفتم و دوباره سونو ودارو سونو میکنن که وضعیت تخمدانارو بررسی کنن  روز ۱۲ دوباره رفتم بازم سونو و دارو تا روز ۱۴ که عمل داشتم 

طبق روال مرکزشون دوبار ازمایش اسپرم میگیرن.هنوز جوابی نیومده ها که بگیم مشکلی چیزی هست همون روز ازما ...

من همسرم یه ماه قبلش آزمایش داده بود ولی قبول نکردن دوباره خودشون آزمایش نوشتن فرداش جوابشو بردیم به دکتر اورولوژیست همون مرکز نشون دادیم و اونم دوتا داروی تقویتی داد و نامه که همسرم مشکلی نداره برای آی وی اف وتایید کرد 

منم اولین بار که رفتم سونوها وآزمایشای خودم و همسرمو بردم برام پرونده تشکیل دادن و سونو داخلی انجام ...

چقد خوب و سریع کارتون پیش رفته .تهرانین؟اینجا الکی کشش میدن بخدا

منم اولین بار که رفتم سونوها وآزمایشای خودم و همسرمو بردم برام پرونده تشکیل دادن و سونو داخلی انجام ...

دارو تقویتی چی دادن؟به من هیچی ندادن .همون نوبت اول میتونستن پرونده تشکیل بدن ولی الکی گفتن برو نوبت بعد بیا.بدبختی راهمم دوره

نه عزیزم برات خلاصه گفتم وگرنه همه ی اینا ۳ماه کشید 

خب دیگ باز خوبه.ببین من تو جلسه دوم تازه تشکیل پرونده داد.کاری نکرد اصلا برام.اونجام گفتن سه تا ۴ماه طول میکشه

عمل تخمک کشی سخت بود؟خودتون تنهایی رفتین؟نمیشه کسی رو نبرم؟

عملش خوبه توبیهوشی و نمیفهمی ۱۵ نهایت ۳۰ دیقه طول میکشه باید همسرت پیشت باشه اون روز برای نمونه دادن و کارای دیگه وگرنه همراه برای خودت نمیخای من چون تخمکام زیادبود حالم خوب نبود بعدش 

اینسری رفتی برای تشکیل پرونده احتمالا بهت میدن اگر ندادن بگو خودت برات بنویسن خیلی مهمه تقویتی ها پو ...

میگم بابا ازمایش حداقل بنویسین برم انجام بدم گفتن نه شهر خودت انجام بده بیار.ازمایش ذخیره تخمدان هم دادین؟