2777
2789
عنوان

انقدر تنهام که.....

126 بازدید | 25 پست

انقدر غصه و حس تنهایی دارم که کاش میشد خدا همین الان بغلم کنه

بگه اصلا تنها نیستی من کنارتم غصه نخوریااا این روزام میگذره بی‌تابی نکن حل میشه مثل مشکلات قبلی

تنهایی داره خفم میکنه

من خیلی ضعیفم در برابر مشکلات

هیچکس ندارم که باهاش حرف بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مارو داری عزیزم  بمون اینجا باهامون حرف بزن

قربونت عزیزم

دوستام که انقدر نامردن فقط وقتی مشکلی براشون پیش میاد یاد من میفتن

مشکلشون که حل شد دیگه نیستن تا مشکل بعدی

منم مثل تو قبلا با دو سه نفر خیلی خوب بودم و درد دل میکردم اما بعد متوجه دو روییشون شدم ازشون فاصله ...

دوستای من فقط موقعی که مشکل دارن میان سراغم بعدش دیگه خبری ازشون نیست تا مشکل بعدی‌شون

شما هم مثل ما مستاجرید متاسفانه امسال اجاره ها افتضاح زیاد شد اصلا فکرشم نمی‌کردیم من بخش بزرگی از درگیری فکرم همین خونه ست صاحب خونمون تمدید نکرد میخواد خونه رو بفروشه میگه هر وقت فروش رفت بلند شین 

توی تایپیک قبلی دیدم که موعد قرارداد خونتونه چیکار کردید

صاحبخونه گفت میخواد بفروشه

جایی دیگه پیدا کردیم همه پس اندازمون گذاشتیم برای پول پیش دیگه هیچی برامون نموند

کرایه ‌م باید بیشتر بدیم

مدرسه روبروی خونه‌ای که گرفتیم بود برای دخترم گفتن ۱تا ۱۰ مرداد درصورت خروجی بهتون خبر میدیم فعلا جایی دیگه باید ثبتانمش کنم که هزینه سرویس اونم اضافه شده