2777
2789
عنوان

انقدر تنهام که.....

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 25 پست
قربونت عزیزم دوستام که انقدر نامردن فقط وقتی مشکلی براشون پیش میاد یاد من میفتن مشکلشون که حل شد د ...

یه ضرب المثل هس ک میگن برا کسی بمیر ک واست تب کنه

اگه میبینی دوستات ارزش رو ندارن ارتباطت رو کم کن من خودم چیزی ک تا الان از خودم فهمیدم تو رفاقت کم نمیزارم واسه رفیقم دوست دارم همشون هم مث خودم باشن

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صاحبخونه گفت میخواد بفروشه جایی دیگه پیدا کردیم همه پس اندازمون گذاشتیم برای پول پیش دیگه هیچی برام ...

خدا بزرگه درست میشه توروخدا واسه مسائل مادی خودتون رو پیر نکنین توکل کن نماز بخون خودش یه دری رو باز میکنه

انقدر هم خونه گرونه که با پول پیش ما خونه نیست خیلی غصه دارم این روزا همش خودمو با بقیه که خونه دارن ...

انشاالله همه مستاجرا صاحبخونه بشن

صاحبخونه که ملکش رو داره هر روز قیمتش بیشتر میشه چقدرم پول از مستاجر میگیره

اما مستاجر ۱سال جون بکنه پس انداز کنه سرسال همه رو باید تقدیم صاحبخونه کنه

یه ضرب المثل هس ک میگن برا کسی بمیر ک واست تب کنه اگه میبینی دوستات ارزش رو ندارن ارتباطت رو کم کن ...

منم کم نذاشتم اما الان دیگه دوبار زنگ بزنن یه بارش جواب میدم چون میدونم بدون استثناء چیزی میخوان

خدا بزرگه درست میشه توروخدا واسه مسائل مادی خودتون رو پیر نکنین توکل کن نماز بخون خودش یه دری رو باز ...

شوهرم خیلی زحمت میکشه هرچی وام میگیریم فقط روی پول پیش خونه باید بزاریم

اما خرج خونه دست منه با این وضع اقتصاد و خرجایی که داره برامون پیش میاد خیلی استرس رومه

تمام فکرم درگیره روانم داغونه

شوهرم خیلی زحمت میکشه هرچی وام میگیریم فقط روی پول پیش خونه باید بزاریم اما خرج خونه دست منه با این ...

حق داری گلم 

خب اینو باور داشته باش خدا روزی رو میرسونه من ک همین عقیده رو دارم حالا یه روز کمتر داری یه روز بیشتر به هرحال خدا میرسونه

خواهرت شوهرش چیکارکردن که ناراحتی ازشون

دو بهم زنی

دروغگویی

حسادت

کینه

اینا از قبل باهم دوست بودن برنامه خواستگاری و نامزدی و همه رو چیده بودن

منم از همه جا بیخبر

شوهرمم کارش طوریه که یهو میره ماموریت اون موقع یه هفته شوهرم درگیر کار بود فقط شب میومد خونه برای خواب

منم با دوتا بچه کوچیک یکی ۱سالش یکی ۴ سال

اوایل اوج کرونا اینا پنجشنبه خواستگاری شنبه بله برون و نامزدی یکشنبه عقد محضری جمعه جشن عقد

منم با بابام دعوام شده بود

اینم بگم که ازشون دورم و شهری دیگه زندگی میکنم

با این شرایط نه ارایشگاه تونستم برم نه لباس برای خودم و بچه‌هام اماده کنم برای هدیه هم دستم خالی بود چون خواهر بزرگ بودم نمیشد که کم بدم

شوهرمم روز پنجشنبه که اینا جشن عقدشون بود زنگ زدن یهو رفت سرکار تا جمعه ظهر

منم نتونستم برم جشن عقد

برای همینم باهام حرف نمیزدن یکی از اشناهام زنگ زد گفت ساعت ۵ تا ۷ جشنه گفتم شام نمیدن و زود تموم میشه گفت اره

شوهرمنم  ساعت ۳ تازه برگشته بود منم حدود ۳ ساعت با شهر اونا فاصله دارم دیدم اصلا نمیشه برم چون حتی نرسیده بودم حموم کنم

بعدا فهمیدم تا ساعت ۱ جشن داشتن

اونم همش ال کل دستشون بوده و ماسک داشتن احه من چطور برای بچه‌هام ماسک میزدم

دیگه دعوای ما سرهمین عقد نرفتن تا حالا ادامه داشته دیگه ۱ساله با همه قطع رابطه کردم