2777
2789
عنوان

عروس خون بس یعنی چی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 42 پست

مامان من لره،عروس عموش عروس خون بسه،ظاهرا برادرش یکی رو کشته،برادر مقتول اومد خواهر قاتل گرفت،اوایل باش بد بودن ولی الان همه مطیع این هستن برا خودش فرمانروایی میکنه،بشدت هم بد ذات و کثیفه

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماله رماناس باور نکن

شما ندیدی دوست میگم دوست من  میگفت تو طایفشون خیلی زیاده لر یاسوج بود 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
واقعا رسم بدی هست 

این دوست من میگفت ما زنای لر از دست  شوهرای دعواییمون آسایش نداریم میگفت اوایل که شده بودم عروس خانواده شوهر با یه فامیل دیگه جنگ داشتن میگفن همش منتظر بودیم خبر مرگ یکیشون بیاد تا الاخره آشتی کردن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
وای وای منم لرم لرستانم شما کجایی

بروجرد

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
خرم ابادم ولی ندیدم شاید سمت شما زیاده

الانا خیلی کم شده یعنی شاید دیگه نباشه اما قبلا بوده همین چندوقت پیشم یه دختر ۹ ساله بود که پدرشم براش اهنگ خوند

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)