2777
2789
عنوان

عروس خون بس یعنی چی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 42 پست

یعنی وقتی یه قتلی اتفاق میفته خانواده مقتول بجای قصاص قاتل  ی دختر از خانواده مقتول میگیرن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از همه متوجه شدم

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

چه مضخرفههه ولییی

عین کالا رفتار میکنن با دختر

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

بعدا با اون عروس رفتارشون چطوره؟ یعنی اذیتش میکنن یا نه معمولیه

پس اذیت نمیکنن مثل اینه روزی صد بار بکشند بعضی ها زن دوم میشن زن دوم نشن سرشون هوو میارن

اگه خونه مادرشوهر باشن مثل کلفت هان

مگر اینکه شوهره عاشقش بشه وگرنه خیلیی بده

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

بعضی جاها تو قدیم همچین رسمی بوده ممکنه الان هم باشه .

مثلا اگه ی نفر آدمیو بکشه .

خانواده مقتول به جای اینکه قاتلو اعدام کنن ی دختر از خانواده قاتل برای یکی از پسراشون می گیرن 

که خون و کشتن رو تموم کنن مثلا

در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده  
چه مضخرفههه ولییی عین کالا رفتار میکنن با دختر

وایی بدتره از کالا 

از کالا به خوبی مراقبت میکنن وقتی پول میدن بابتش ولی دختر رو زجر کش میکنن به نطرم هرچی عقده و نفرت نسبت به اون قبیله دارن سر اون بیچاره خالی میشه

شما مال کجایی  طایفه یعنی چی؟ طایفه شامل چه کسانی می شود؟

ما لر هستیم

طایفه یعنی آدم های یک قوم و یک شهر مثلا می‌گن طایفه لرا این کارو کردن مثلااا

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
شما مال کجایی  طایفه یعنی چی؟ طایفه شامل چه کسانی می شود؟

به قومیت و فامیل ها هم میگن

بعضی جاها تو قدیم همچین رسمی بوده ممکنه الان هم باشه . مثلا اگه ی نفر آدمیو بکشه . خانواده مقتول ب ...

هنوزم هستن من ی دوست داشتم لر بود میگفت تو قوم ما فراوونه وگرنه هی دو تا طایفه میزنن  همو می کشن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍