2777
2789

که تاریخ انقضاش نگذشته باشه و خلاصه جواب بده داروهاش ؟یه امگاسه میخوام مارک خوب که واقعا ادمو  سر حال کنه اثرشو نشون بده . اما هر جا میرم ایرانی داره گرفتم خلاصه اما اصلا بوی ماهی نمیده حتی جعبه هم نداشته و میخوره تاریخ مصرف گذشته باشه تو قرصش از این نگه دارنده های لباس گذاشته بودن ! 😐

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

داروخانه بهشت 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروخانه های ۱۳ آبان و هلال احمر و ابن سینا داروهای کمیاب دارن مکمل هارو نمیدونم. داروخانه های آنلاین رو ببین

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
کدوم محله ای

شرق تهران

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
داروخانه بهشت 

کدوم سمته ؟

کدوم سمته ؟

چهاردانگه 

داروهای خیلی خفن و داره مثلا مامانم ی سری قرصا ک اصلا پیدا نمیکرد و اونجا گرفت 

یکی از بهترین داروخانه های تهرانمهس 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

مرسی از همگی که راهنمایی کردید 

توی خیابون فرشته هست خیلی هم معروف هم دارو خارجی اصل هم کرم ها داره...چند باری خرید کردم 

اسم داروخانه چیه؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
راستش دقیق یادم نیست فکر کنم جاوید بود ‌‌‌مگر برم دفترم نگاه کنم شماره و اسم داروخونه رو دارم 

میشه هر وقت تونستی شمارشو بهم بدی

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡