2777
2789
عنوان

چه جوابی بهش بدم

81 بازدید | 2 پست

سلام چندروزی بود که همسرم بخاطر کاری که کرده بود و من باهاش دعوا کردم باهام سرسنگین بود البته من زیاده روی کردم ولی اونم مقصر بود باهام حرف نمیزد دیشب بهش گفتم تا کی میخوای به این حرف نزدنت ادامه بدی بچه بازیا چیه زشته الان از چی ناراحتی بگو حلش کنیم گریم گرفت  گفت برو حوصله حرف زدن باهاتو ندارم و کلی حرف دیگه بارم کرد . متاسفانه من موقع حرف زدن گریم میگیره. دیشب رفتم تو اتاق کلی گریه کردم اما نیومد بگه چته دخترم اومد بغلم کرد گفت مامانی تب کردی بهش گفتم دلم درد میکنه چیزی نیست شب برو پیش بابات بخواد حالم خیلی بد بود قلبم درد میکرد لباس برداشتم که برم دکتر پشیمون شدم فک میکردم دارم سکته میکنم امروز بهم پیام داده چندبار باید بگم جلو بچه گریه نکن بنظرتون چی جوابشو بدم 

نمیدونم ...

ولی در مورد گریه کردنت ، اگه پشت سر هم گریه کنی واسش عادی و پیش پا افتاده میشه :) بذار موقعی که گریه ات میگیره واقعا واسش مهم باشه.

کار اشتباهی هم که می‌کنه صداتو بالانبر فقط لبخند خودتو نداشته باش باهاش سروسنگین رفتار کن و حرف بزن خودش حساب کار میاد دستش...

کلا شرطیش کن به لبخند زدنت

که اگه یه روز لبخند خودتو نداشتی و سر و سنگین باهاش حرف زدی 

بگه چی شده که لبخند شو نداره امروز...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.