2777
2789
عنوان

دیشب تا صب خوابم نبرد از غصه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 33 پست
تنبل نیست ، دیگه توان نداره ، منم وقتی دچار مشکل میشم نمیتونم کار کنم

اصلا به فکر ما نبودن اصلا....از زندگی سیرم ......اگه وضع خونشون بببینی حالت ید میشه.....چه برسه من که دخترشونم ً.....

بد نیس خودم مستاجرم ولی خورد و خوراکو شکر میرسونم.....ولی پول ندارم کمکشون کنم دائم ......خیلی ازشون ...

از دست تو که کاری برنمیاد 😪آخه تو چیکارشون بکنی امیدوارم همت بکنن و برن ترک بکنن اعتیاد خانمان سوزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دست تو که کاری برنمیاد 😪آخه تو چیکارشون بکنی امیدوارم همت بکنن و برن ترک بکنن اعتیاد خانمان سوزه

آره ترو خدا برام دعا کن.....بخاطر وضع بد خونوادم خجالت میکشیدم خاستگار راه بدم خاستگارای خوبمو رد میکردم ...خیلی دلم پره

بگو لیف و ظرف شور درس کنه بفروشع  یا بگو شمع درس کنه بفروشه  سبزه بستع بندی کنه بفروشه&n ...

نمی دونم افسردگی چیزی داره هیچ همت نداره.....‌‌بریدم دیگه خواهر دارم همینجور اشک میریزم