2777
2789
عنوان

دیشب تا صب خوابم نبرد از غصه 😔

288 بازدید | 33 پست

الانم با ناراحتی پا شدم .....وضع مالی مامانم اینا خیلی خیلی پایینه چون پدرم هم معتاده هم بیکار .....هیچ پولی برا خرجی ندارن.....منم ندارم کمکشون کنم......خدایاااااا مردم از پدراشون پول میگیرن اونوقت من همیشه باید بهشون پول بدم.ً.....میرم خونشون بجا اینکه روحیم عوض شه افسردگی میگیرم از وضع بد زندگیشون😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بزرگه گلم.غصه نخور درست میشه❤دستت درد نکنه که کمکشون میکنی خدا خیرشو به زندگیت بده

آخه مگه چقدر میتونم کمکشون کن الانم صب از خواب پا شدم اجیم زنگ زد مامان اینا هیچی ندارن اعصابم خیلی خورده.....خودمم ندارم کمک کنم

خیلی ناراحت شدم برات انشالله که خدا یه دری براتون باز بکنه 😥😪

فدات شم خواهر دعا کن برام بردارمم معتاد شده فکرشو بکن...ٍ.تو بدبختی زندگی میکنیم ...‌.اینقدر مشکلات داریم که نگو

فدات شم خواهر دعا کن برام بردارمم معتاد شده فکرشو بکن...ٍ.تو بدبختی زندگی میکنیم ...‌.اینقدر مشکلات ...

خدت زندگیت خوبه ؟ پدرو برادرت نمی تونن برن ترک بکنن ؟ مادرت توانایی داره بره کار بکنه ؟ ای خدا آخه نمی دونم این اعتیادچیه اکثرا معتادشدن 😪

اینقدر تنبله خونه رو تمیز نمیکنه من برم اینقدر حرص میخورم هر سری برم چند ساعت فقط باید تمیزکاری کنم

شاید افسردگی داره 

اون میدونه تو تمیر میکنی برای همین کار نمیکنه 

توهم تمیز نکن به جاش باهم برید  بیرون حال هواش عوض شه 

اینقدر تنبله خونه رو تمیز نمیکنه من برم اینقدر حرص میخورم هر سری برم چند ساعت فقط باید تمیزکاری کنم

تنبل نیست ، دیگه توان نداره ، منم وقتی دچار مشکل میشم نمیتونم کار کنم

خدت زندگیت خوبه ؟ پدرو برادرت نمی تونن برن ترک بکنن ؟ مادرت توانایی داره بره کار بکنه ؟ ای خدا آخه ن ...

بد نیس خودم مستاجرم ولی خورد و خوراکو شکر میرسونم.....ولی پول ندارم کمکشون کنم دائم ......خیلی ازشون ناراحتم برادرم پدرمو دید چه تو فلاکتی خودشم معتاد کرد نه مادرم نمیتونه کار کنه..... منم شاید ماهی ی بار برم خونشون چون میرم تا چند روز حالم خرابه.

شاید افسردگی داره  اون میدونه تو تمیر میکنی برای همین کار نمیکنه  توهم تمیز نکن به جا ...

آخه منم زیاد نمیرم خونشونً......بعدم نمیکنه از ننش پول بگیره ....مامانش رفته کلی پول لوازم خونگی داذه نمیکنه به مامانم کمک کنه خدا ازش نگذره‌