2777
2789
عنوان

سایت daroodaily.com معتبره ؟

90 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من قطره Easycol baby رو میخوام همه جا ناموجوده این سایت موجود داره .. من خرید نکردم ازش تا الان .. کسی خرید کرده بدونه معتبر هست یا نه؟ 

الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           
چک کنید ببینید اینماد داره و اگر داره شکایتی ازش ثبت نشده

مرسی عشقم .. ای‌نماد داره .. ولی از کجا بفهمم شکایتی ازش شده یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=297975985]چک کنید ببینید اینماد داره و اگر داره شکایتی ازش اینماد داره .. از کجا بفهمم شکایت ...

روی نماد اعتماد الکترونیک(معمولا پایین صفحه هست) اگر داره کلیک کنید یه صفحه براتون باز میشه تمام اطلاعات اون کسب و کار از جمله شکایات داخلش هست و اینکه حتما شرایط خریدش رو بخونید چون معمولا اینا مرجوعی ندارن که یه وقت تاریخ مصرف گذشته بود چطور میتونید برگردونید یا نه

خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️
روی نماد اعتماد الکترونیک(معمولا پایین صفحه هست) اگر داره کلیک کنید یه صفحه براتون باز میشه تمام اطل ...

الان این یعنی شکایات نداشته؟