2777
2789
عنوان

هزینه تغییر اسم چقدره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3887 بازدید | 54 پست
اسم دخترتو بخوای عوض کنی میشه  ولی خودت اگه اسمت مذهبی باشه نمیشه  فقط اسامی کبری صغری و ...

خوز اگر کسی اسمش رو عوص کنه باید شناسنامه همسر بچه ها وپدر ومادرشم اصلاح بشه درسته؟ 

چقدر زود دیر شد، حیف💔
خب چرا باید رو دختر بچه همچین اسم سنگینی بذارن ک بعد دوستاش صداش کنن شایی؟شایی دیگه چه سمیه؟اگ ی اسم ...

فک کنم مامانش میگفت ی اسم دیگه انتخاب کردیم شوهرم رفته براش شناسنامه بگیره اونجا یادش رفته زنگ زده ب منم گوشیم در دسترس نبوده ب مسئول اونجا گفته ش داشت بنظرم اونم گفته شایسته گفته آره فک کنم دیگه همینو گزاشتن🤐😂🤣🤣من در کل از اسم رها بدم میاد هر چی دوس داری بگو یعنی حاظرم اسمم عزری باشه ولی رها نه دیگه خودت حسابش کن😃

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا اسم ایرانی رو میشه عوض؟کرد،فقط مذهبی رو نمیشه ب ایرانی تغییر داد،همش زور و دیکتاتوری

خب اسامی ایرانی فراوانیش کمه 

اسامی عربی هم اونایی که فراوانیش کمه مثل صدیقه رومیشه عوض کرد 

به عربی ایرانی بودنش کاری ندارن فقط نباید فراوانیش زیاد باشه 

فک کنم مامانش میگفت ی اسم دیگه انتخاب کردیم شوهرم رفته براش شناسنامه بگیره اونجا یادش رفته زنگ زده ب ...

😂😂حالا منم از رها خوشم نمیاد برای مثال گفتم...ب نظرم برای بچه باید اسمی که توی همون نسل رایج هست رو بذاری حالا هر اسمی که مورد پسند خانواده باشه صرفا رها رو نگفتم 😁

این دلیل وقتی اعتبار داره که برای همه اسامی شرایط یکسان باشه. اما اسم غیر مذهبی تغییر دادنش راحتتر ا ...

عزیزم اسامی ایرانی فراوانیش کمه 

فراوانی اسامی فاطمه وزهرا بالای ۲میلیونه 

وگرنه اسامی عربی که مذهبی هم هستند مثل صدیقه روهم میشه عوض کرد چون فراوانیش کمه 

به ایرانی عربی بودنش ربطی نداره

فقط اسامی که فراوانیش کمه میشه به اسامی که فراوانیش زیاده تغییرداد ولی بالعکس نمیشه 

😂😂حالا منم از رها خوشم نمیاد برای مثال گفتم...ب نظرم برای بچه باید اسمی که توی همون نسل رایج هست ر ...

نه آخه قبلش هم بحث بود سر اسم رها  😅دیگه منم قاطی کردم😁حالا ب رها ها بر نخوره بنظرم اسم شانسیه دیگه باید باهاش کنار اومد حالا اسم خودمو زن همسایمون گزاشته 😶

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
نه من جایی خوندم معنی شیطان هم میده ولی دقیق یادم نیست کجا بود حالا همون آزاد چیه اسم ی آدم باشه آزا ...

چه تعابیری داری واسه خودت رها یعنی کسی که در قید و بند اسارت نیست معنی ول و شیطان نمیده اتفاقا توی اشعار و خیلی چیزای فلسفی هم استفاده میشه آزاد و آزاده هم دوتا اسم زیبان

خب چرا باید رو دختر بچه همچین اسم سنگینی بذارن ک بعد دوستاش صداش کنن شایی؟شایی دیگه چه سمیه؟اگ ی اسم ...

نه شایی خوبه که عربا به چایی میگن بعد رها یعنی شیطان.اسمم رهاست متنفرشدم از اسمم بخدا

نه شایی خوبه که عربا به چایی میگن بعد رها یعنی شیطان.اسمم رهاست متنفرشدم از اسمم بخدا

وای نه عزیزم نگفتم ک ناراحت بشی ب خدا فقط ب اون کاربر ک اسمش رو دوست نداشت گفتم تا با اسمش کنار بیاد و گرنه هر اسمی،زیبایی خودش رو داره...اسم منم عربیه دوست داشتم ی اسم ایرانی داشته باشم اما خب از بچگی همه ب این اسم میشناسنم دیگه پس بیخیال و مخفف اسمم هم خیلی بد تر از شایی هست🤐اما انقد تو ذوق دوستام زدم همه دیگه کامل میگن😅

بازم ببخشید اگه ناراحتت کردم شرمنده🌺