2777
2789
عنوان

هزینه تغییر اسم چقدره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3877 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتخاب اسم دیگ حق هر انسانیه،اینا توهمچی زور دارن،مردم انگار برده اینان،لعنت بهشون

درسته 

ولی واسه این تغییرنمیدن چون با تغییر اسم تمام سوابقشون توهمه ارگان ها وادارات و... هم باید تغییر کنه سوابق تحصیلیشون باید بااسم جدید آپدیت بشه کلی به مشکل برمیخورند وهمه ارگان ها درگیرمیشن وبایدهزینه صرف کنند تا توی همه سیستم ها اسم وهویت جدید روثبت کنند واسه همون اجازه نمی‌دن 

شایسته خیلی سنگین نیست؟من نشنیدم تاحالا که رها یعنی شیطان

نه بابا چ سنگینی این دختری ک میگم دوستاش بهش میگن شایی🙃

در کل رها اصلا حس بدی میده ب آدم خیلیا دیدم رو بچه گزاشتن الان پشیمونن

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
این دیگه چه سمی بود که گفتی ؟ رها یعنی آزاد.... نه شیطان😐

نه من جایی خوندم معنی شیطان هم میده ولی دقیق یادم نیست کجا بود حالا همون آزاد چیه اسم ی آدم باشه آزاد ول 

مگه اسم قحطیه

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
فاطمه و زهرا  رو هم میشه عوض کرد فامیل های ما عوض کردن

نمیشه عزیزم مگه اینکه وکیل بگیری بگی ازبچگی اسمم ی چیزدیگه بوده واستشهاد محلی جمع کنی و بستگی به قاضی داره پنجاه پنجاهه ممکنه کلی خرج کنی یهو قاضی بگه نه 

تو لیست ثبت احوال اسامی که قابل تغییره هست

فاطمه وزهراوزینب چون جزء اسامی بافراوانی بالاست قابل تغییر نیست 

نه بابا چ سنگینی این دختری ک میگم دوستاش بهش میگن شایی🙃 در کل رها اصلا حس بدی میده ب آدم خیلیا دید ...

خب چرا باید رو دختر بچه همچین اسم سنگینی بذارن ک بعد دوستاش صداش کنن شایی؟شایی دیگه چه سمیه؟اگ ی اسم راحت مث رها میداش دیگ نیازی به نصفه کردن اسمشم نبود🤷🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

درسته  ولی واسه این تغییرنمیدن چون با تغییر اسم تمام سوابقشون توهمه ارگان ها وادارات و... هم ب ...

نه بابا اسم ایرانی رو میشه عوض؟کرد،فقط مذهبی رو نمیشه ب ایرانی تغییر داد،همش زور و دیکتاتوری

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
درسته  ولی واسه این تغییرنمیدن چون با تغییر اسم تمام سوابقشون توهمه ارگان ها وادارات و... هم ب ...

این دلیل وقتی اعتبار داره که برای همه اسامی شرایط یکسان باشه. اما اسم غیر مذهبی تغییر دادنش راحتتر از مذهبیه که فکر نمیکنم ربطی به روال اداریش دادشته باشه.کسی که اسمش رقیه یا معصومه هست تغییر سوابقش در ارگانها فرقی با کسی که مثلا مثلا اسمش نگین هست نداره ولی نیگینو راحت تر عوض میکنند اما رقیه را عوض نمیکنند!!!!این اسمش اعمال سلیقیس