2777
2789
عنوان

شوهرم تو هر دعوا ورد زبونشه گم شو

208 بازدید | 25 پست

چجوری ادبش کنم از دهنش بیفته

بعدشم میاد منت کشیو بوس کردن ولی دیگه خر نمیشم 😒

امشبم دعوامون سر این بود یه خانوم مغازه دار ک مغازش نزدیک خونمونه با سرعت با ماشین گازشو گرفت اومد سمت مغازش بعدم بدو بدو رفت تو یه مغازه دیگه تا چند دقیقه ماشینو حرکت نمیداد حواسش پی این بود میخواست ببینه چی شده

منم گفتم آخه مگه فضولی میگفت خب ممکنه اتفاق بدی افتاده باشه منم گفتم آخه به ما چه مگه ما پلیسیم 

همیشه همینجوره کنجکااااااو جوری ک وارد عملم میشه  بنظرتون من حساسم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگیم خواهر الله اعلم ..

خدابهترمیداند

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش
شوهر منم 《خفه شو》 ورد زبونشه دومی رو هم حساسی 

حتما توم مث من زود یادت میره ک بازم تکرار میکنه

اوهوم قبول دارم خودمم

بخاطر یه سری قضایایی ک قبلا داشتیم کلا به این رفتارهاش آلرژی پیدا کردم

حتما توم مث من زود یادت میره ک بازم تکرار میکنه اوهوم قبول دارم خودمم  بخاطر یه سری قضایای ...

عزیزم اینجا کسی از شوهر شما شناختی نداره بهتره نظر نپرسی چون ممکنه چیزی بگن که باعث بشه رابطتون خراب بشه الان تا کسی با طرف زندگی نکرده باشه چطور خلق و خوی طرف دستش میاد که بخواد شخصیتشو تحلیل کنه و نظر بده! شایدم شوهرتون بیشتر ادم کنجکاویه و دوس داره سر در بیاره از اتفاقای اطرافش نه اینکه به کسی نظری داشته باشه

حتما توم مث من زود یادت میره ک بازم تکرار میکنه اوهوم قبول دارم خودمم  بخاطر یه سری قضایای ...

آره منم چون دوسش دارم خود به خود یادم میره زود 

در مورد دومی هم منم شوخرم یبار بخاطر یه زنه که مزاحمش شدن گرفت مرده رو کتک زد 

از سر کنجکاویه بد بین نباش بیخیال 

حساسه ؟خب اگه زنشم اینقدر نگران مردای دیگه باشه جلو چشم شوهرش عادیه؟

منم همین مثالو براش زدم در جوابش گفت به خدا اگه یه مرد هراسون با ماشین می اومد بدو بدو میرفت تو مغازه تو میگفتی ببین این چشه من اصلا نیت بدی بهت نداشتم

من تا حدودی قبول دارم که کلا به رفتارای شوهرم آلرژی دارم آخه چند سال پیش ازش چت دیدم با یه دختره کلا ناخوداگاه بهش بدبینم اونم ذاتا آدم کنجکاویه

مثلا اوندفعه تو دعوای خانوادگی ک تو کوچمون شده بود مرده میگفت میخوام برم زنمو بکشم شوهرم رفته بود مردو رو محکم گرفته بود که برای خودت شر درست نکن کلا سرش درد میکنه واسه این چیزا برعکس من که فقط سرم تو لاک خودمه