2777
2789
عنوان

دخترایی ک نامزد دارن بیاین

167 بازدید | 16 پست

با نانزدم بحثم شده پنج شیش روزه نحرفیدیم

امشب خونوادش اینجا بودن مامانش گوشی داد دستم خیلی سرد گفت چطوری خوبی؟بعد گفت گوشی بده مامانم😅😅

بعد قبل دعوا براش پیتزا درس کردم پشت تلفن گفتن پیتزا نامزدت خوب بود یا خواهرت قرآنت میدیم داشتت شوخی میکردن

گفت قرآن بخورم ک مال نامزدم خوشمزه بود ک گناه کار میشم😅قلبم شکست واقعاااا

بنظرتون چجوری باهاش رفتار کنم؟بهش پیام اینا ندم منم؟وحق دارم ناراحت شم سر ای موضوع؟من ک با عشق براش پیتزا درس کرده بودم🙂💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۰ بچه نیستم اون خیلی اذیتم مکنه حتی به خودش اجازه یه پیام نمیده امشبم جلو همه اون حرفو زده واقعا ...

هععی زود ازدواج کردی بنظرم من ۲۲ ام میخام تا ۳۰ ازدواج نکنم

ن حرف خوبی نزد فعلا باهاش حرف نزن ببین چیکار میکنه

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.
خیلی ناراحتم مکنه خب واقعا حرف امشبش درس بود؟؟

هرچقد هم که ناراحتی قهر نکن قهر هم یادش نده قهر نابود کننده زندگی مشترکه قشنگ یادش بده خودتم یا بگیر با حر سوتفاهم و ناراحتیاتون و حل کنید 

شوخی کرده انقد هم سر چیزای کوچیک ناراحت نشو این و الان گوش کن نذار ۶ سال بگذره بعد خودت به حرفم برسی 

مگه پیزایه متل پنج شیش روز قبل نبوده ننش تازه یادش اومده  ننش نمیدونه بحثتون شدع؟

ن نمیدونه قهریم

گفت فردا خواهرت برات درس مکنه اگ مخوایی تا نامزدت بیاد درس کنه بعد راستش بگث مال کیه خوشمزه بوده و اینا

واقعا قلبم شکست و اصن دیگ کاری به کارش ندارم

من با هزار ذوق و عشق اونو درس کردم از چن روز قبل فق برنامه داشتم براش😁😁

ن نمیدونه قهریم گفت فردا خواهرت برات درس مکنه اگ مخوایی تا نامزدت بیاد درس کنه بعد راستش بگث مال کی ...

ببین حالا ک میگی براش مهم نیس برا توهم مهم نباشه 

استوریای بیخیالی بزار از چیزای ساده مثلا عکست یا کیکی چیزی ک درست میکنی درکل بش محل نده بزار خودت پاپیش بزاره برا اشتی 

نزار از حالا سوارت شه

اگر چه بیشعور است ولی جان ما هست هنوز 😕