نمیدونم همچین چیزی بابام خوشش میاد ولی نمیدونه دقیق چه بویی هست همسایمون زده به اسانسور خیلی خوبه بوش میخوام بخرم
نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم میشنود ولی خب. ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️
ادکلن بلو....اونی که شیشه سورمه ای و درب طوسی داره ...بوی آلبالو میده
باشه مرسی عزیزم
نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم میشنود ولی خب. ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️
بلو فور.....هرجا بری بو آلبالو میدی مردونه ستاما زنها هم همه میزنن من دیدم بوش اسپرته کامل
اره الان زدم نت
خیلی خوشش اومده صدام زده بیا بو کن ببین میفهمی چه عطریه 😅 امیدوارم پیدا کنم
مرسی عزیزم از راهنماییت❤️😍