2777
2789
عنوان

دخترم تقریبا۶ سالشه اما...‌‌

274 بازدید | 12 پست

دخترم ۵سال و ۷ماهشه اما متاسفانه نمیدونه که با دوستاش چطور رفتار کنه،کاملا مطیع دوستاش میشه و هرچی اونا بگن قبول میکنه ، اصلا نمیتونه از حقش دفاع کنه و بخاطر اینکه دوستاش ناراحت نشن دست زیر میگیره 

خیلی هم در این رابطه باهاش صحبت کردیم اما فایده نداشته

اگه تجربه ای دارید ممنون میشم راهنماییم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم. متاسفامه پسرم همینطوره خیلی ناراحتم باهاشم حرف میزنم اما..  مثلت خوراکیش رو نمیخوره تو مهد میگه اخه کیف دوستم روی کیفم بود تو مهد یا بچه ها ازم گرفتن یا تو سرسره قهر میکنه اگر نوبتش رو بگیرن بجای دفاع و...  خیلی پدرش حساس شده پسر بزرگم اصلا اینطوری نبود 

من تازهگذاشتمش مهد و متوجه شدم چون تو خونه با برادرش اصلا اینجوری نیست

نگران نباش باهاش صحبت های سازنده کن باید و نباید که چکار کنه یا نکنه نگو، استرس و اضطراب میگیره

بینهایت بچه ی باهوشیه ،غیر مستقیم هم که میگم کاملا میفهمه اما متاسفانه عملیش نمیکنه و بازم به حرف دوستاش میره

ای وای دختر من 5 سال و 6 ماهشه. دقیقا برعکس فقط میخواد رئیس باشه حرف خودش باشه. هرچی باهاش حرف میزنم ...

دخترمن واسه خانواده رییس و قلدره اما به دوستها که میرسه مطیع و حرف گوش کن😐

منم. متاسفامه پسرم همینطوره خیلی ناراحتم باهاشم حرف میزنم اما..  مثلت خوراکیش رو نمیخوره تو مهد ...

دقیقا دختر منم بجای دفاع کردن قهر میکنه و بازیشو دیگه ادامه نمیده و خیلی سخته ،نگران مدرسه رفتنشم

میفهمم منم پسرم امسال میره پیش امیدوارم بهتر شه تو همون مهد گذاشتمش 

ان شاالله که روبراه بشه ،این چند وقته بد جور مغزم درگیر دخترم شده 

خداکنه درست بشه ،بحث آینده و سرنوشتشونه