2821
2789
عنوان

یکم پیش بهم گفت🥲

242 بازدید | 12 پست

مامانش گفته بیان خاستگاریم 

ولی من یکم شرایط خانوادگیم پیچیدست

دوست ندارم بعدا سر خانوادم باهاشون به مشکل بر بخورم حتی میترسم بخاطرشون به کسی که دوسش دارم نه بگم 

کسی تو موقعیت من بوده؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی آزار دهندست🤦🏻‍♀️

دقیقا من ک خیلی فشار روانی رومه هم طرفو دوسش دارم عاشقشم از طرفی خانوادمم هم مساعل مالی و هم اخلاق بابام باعث میشه دوس نداشته باشم برسیم بهم ک ابروم نره

دقیقا من ک خیلی فشار روانی رومه هم طرفو دوسش دارم عاشقشم از طرفی خانوادمم هم مساعل مالی و هم اخلاق ب ...

پدر مادر من از هم جدا شدن اول میترسم از این ایراد بگیرن 

دومم اینکه مامانم خیلی زود رنجه فقط کافیه از یه چی ناراحت بشه پدر ادمو در میاره به آبرو اینام نگا نمیکنه🤦🏻‍♀️😐

الان تو میتونی اقدامی کنی که مشکلت حل شه؟

نمیدونم 

خودم خیلی آروم و ساکتم آزارم ب مورچه ام نمی‌رسه فقط خانوادم باعث نگرانی فردامن یجورایی دوست دارم دل مادرشو به دست بیارم که همه چی خوب پیش بره

پدر مادر من از هم جدا شدن اول میترسم از این ایراد بگیرن  دومم اینکه مامانم خیلی زود رنجه فقط ک ...

از جدایی پدر مادر خجالت نکش . از زودرنجی مادرت واسشون بگو از الان که مراقب باشن و مراعات کنن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز