2777
2789
عنوان

همه مون .....

103 بازدید | 16 پست

همه مون ی شبایی در حالی خابیدیم ک چشامون انقد پف داشت از قیافمون تو اینه خندمون گرفت و اشکمون رفت لای لبامون ، شبایی ک فکر میکردیم دیگه هیچوقت شبیه اش نمیاد 

شبایی ک فکر میکردیم با این سنگینی سینه مون ، شب ، توی خواب، دیگه قلبمون نمیتونه جایجا بشه تو سینه مون و از توش میوفته 

شبایی ک از درد دست و شونه و کتف و سردرد انقد مسکن خوردیم دل درد کرفتیم 

شبایی ک هییییچ راهی جلومون نبوده و هیییچ امیدی نداشتیم و بنظرمون اینجا همینجا همین لحظه دیگه اخر دنیا بوده 

شبایی ک با سر خوردیم تو بن بست درحالیکه داشتیم با تمام قوا میدوییدیم برا رسیدن به هدفمون 

شبایی ک فکر کردیم صبح بیدار میشیم و انقدر کریه میکنیم تا بمیریم 

اما صبح ...

تابش افتاب رو فرش اتاق 

گرم شدن نوک انگشتامون ک از سرک کشیدن خورشید تو اتاق مور مور میشد 

صدای وانت سبزی فروش «خوردن و خورشتی اشی کویی قرمه سبببزی، ریحون کبابیه»  بیدارمون کرد 

دیگه نه دستامون درد میکرد نه چشامون پف کرده بود نه دهنمون مزه شوری میداد 

صدای جیغ بچه هایی که یا از مدرسه برگشته بودن یا ب مدرسع میرفتن ب کوله پشتی های رنگارنگ و مقنعه های سفید و بدقواره ب سر بچه های کوچولو 

مامان چرخ گوشتو روشن میکنه و بچه ها جیغ میزنن اخجون کتلت 

زندگی بازی همین صحنه هاست ...

بماند ب یادگار ؛ شبی ک فکر میکردم تا یسال اشک برای ریختن درد امشب دارم 😊😊😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارزو میکنم  صبح بشه شبات😔🙏🏻

صبح میشه شبهام

فقط تار موهام سفید میشه و گوشت بدنم اب میشه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
صبح میشه شبهام فقط تار موهام سفید میشه و گوشت بدنم اب میشه

اصن نمیخوام هیچ امیدوارامه خفنی بزنم 

فقط میتونم بگم میدونم ک حتما خیلیی سخت میگذره یوختایی🥀

صبح میشه شبهام فقط تار موهام سفید میشه و گوشت بدنم اب میشه

چقدر مث منی

فقط شبا روز میشه و روزها شب با غم و غم و غم

کاش راه نجاتی بود

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
چقدر مث منی فقط شبا روز میشه و روزها شب با غم و غم و غم کاش راه نجاتی بود

معنای واقعی برزخ

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
آره    

من دیگه امیدی به زندگیم ندارم همش تو فکر خودکشی ام

امیدوارم شما رندگیتون درست بشه

من دیگه امیدی به زندگیم ندارم همش تو فکر خودکشی ام امیدوارم شما رندگیتون درست بشه

نه عزیزم‌ من دیگه هرگز درست نمیشه با این شرایط

من حتی نمیتونم بمیرم  

ولی ممکنه خدا اراده کنه اوضاع بهتر شه اونه که کن فیکون میکنه

نا امید نباش، تهش این زندگی خوب یا بد تموم میشه انشاءالله برات خوب پیش بیاد از این به بعد ولی خودکشی چیزی رو درست نمیکنه فقط بدتر میکنه 

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
نه عزیزم‌ من دیگه هرگز درست نمیشه با این شرایط من حتی نمیتونم بمیرم     ولی اگه خد ...

وقتی نمیتونم ادامه بدم بهتره تمومش کنم