2777
2789

این درسته که یکی از پدر و مادرش متنفر باشه؟ و صراحتا پیش خودش اعتراف کرده باشه ازشون متنفره؟؟

یعنی ما ها حق داریم ازشون متنفر باشیم؟ یا کار اشتباهیه؟

لایک نکن😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه سال ها اذیت و ازار روانی پشتشه ولی تو تازه داری میفهمی چه بلاهایی سرت اوردن

سری اذیت ها شاید الان ک شما این اطلاعات داری متوجه شدی اذیت از نظر اونا چون اطلاعات غلط دارن و تصور قدیمی و تربیت بد اذیت نباشه

ولی اگ از سر آگاهی باشه همونجور که عاق والدین داریم عاق اولاد هم داریم فرقی نداره

این دنیا کسانی را رها کرد که بیشتر از شما عاشقش بودند🍂

سری اذیت ها شاید الان ک شما این اطلاعات داری متوجه شدی اذیت از نظر اونا چون اطلاعات غلط دارن و تصور ...

نمیدونم نمیتونم هیچیو تشخیص بدم نمیتونم ببخشمشون نمیتونم ازشون با خیال راحت متنفر باشم چون تصوراتم از خودمو بهم میریزه از این افکارم میترسم

لایک نکن😑

نه سال ها اذیت و ازار روانی پشتشه ولی تو تازه داری میفهمی چه بلاهایی سرت اوردن

همه والدین از رو نا اگاهی یکی کم یکی زیاد آسیب روانی زدن واین روال طبیعی زندگی و نسل به نسل انتقال پیدا می کنه تا جایی که یکی مثل خودت متوجه بشه و ای زنجیره رو قطع کنه

به خاطر حست خودتو سرزنش نکن احساس گناه هم نکن بزار حست بیاد بالا سرکوب نکن بپذیرش

دقیقا احساس عذاب وجدان دارم

ولی راست میگی میخام بپذیرمش ، همونجوری ک پذیرفتم خانواده سالمی ندارم

لایک نکن😑

کاری که من کردم، اول از مقدس بودن درآوردمشون ،دوم به شدت عصبانی شدم ،تو کاغذ به شدت انتقاد کردم شاید ازشون بدم اومد گاهی نفرت یعنی برای این رفتارشون سالها سوگواری کردم در آخر که آروم شدم به خاطر فقر فرهنگی نبود امکانات تحصیلی و اینکه همینقدر بلد بودن بخشیدمشون

خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم شاید خنده هامون و از سرگرفتیم .شاید شب تموم شد خدا رو چه دیدی