2777
2789

سلام عزیزااااا

از سر شب داشتم دنبال لباس دخترم می‌گشتم تمام کشو لباسارو زیر و رو کردم نبود که نبود یهو یادم افتاد برم روسری گره بزنم رفتم آب خوردم گفتم دوباره برم بگردم دقیقا همون کشویی که هزار بار گشتم بازش کردم روی لباسا بود بلوزش کرک پرم ریخت یبارم سر سوئیچ ماشین این کارو کردم جواب داد نمی‌دونم قضیه اش چیه🤔😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم میزنم

برای امضات صلوات فرستادم عزیزم

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم 

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
جدا میشه ؟:/ پیزی باید بخونی فقط میری روسری رو گره میدی میای؟

آره دیگه شده عادت برامون گوشی مامانم خاموش بود دخترم گمش کرده بود هرجا رو بگی گشتیم آخرش من گره زدم دقیقا زیر پام رو پتو بود 

جواب داده؟ باحاله ولی یکم ترس داره

اره جواب میده همیشه 

بنظرم ربط داره ولی دلیلشو نمیدونم 

ما میگیم دختر شاه پریون بختتو گره میزنم اگر اون وسیله پیدا نشه نمیتونی ازدواج کنی😆😆😆😆😆😆

برای مامان شدنم یه صلوات میفرستی مهربون؟