2777
2789

ببنید یه چند تا چیز هست واقعا باید رعایت کنید 

یکی اینکه صدای رابطتون خیلی بالا نباشه همسایه نتونه بخوابه

دوم اینکه از ساعت ۱۰ به بعد دیگه آهنگ و سر و صدای زیاد نداشته باشید

سوم اینکه باه مسائل خود مهربان باشید

(ما تذکر میدیم مارو میخورن)

اگه چیزی بود شمام اضافه کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر شما به هر دلیلی تا دیر وقت بیداری ممکن همسایه ت کارمند باشه و صبح زود بخواد بره سرکار،بخدا گناه داریم😢

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

همسایه بالایی ما سرصبح نصف شب صدای رابطشون میاد یهو بچش عیب اسب میدوئه اینور اونور یهو داد میزنن 

ساعت چهارصبح جارو برقی روشن میکنه وااای نگم دیگ یوقتا تاصبح صدای چرخ خیاطیش میاد😐روزو ازش گرفتن انگار بدتر ازهمه صدای رابطشون ماه رمضون ی بارسحر باصدای اینا پاشدم ی بار هشت صبح شروع شد تانه مغزمونوخوردن بیشعورا فرهنگ ندارن هیچ

رفیق هرنوعش،با هرنوعی گشتیم ودیدیم ک تهش با زخمی تنهاییم:)

اگه مسئولیتی مربوط به ساختمان بر عهده تون هست لطفا انجام بدید

ما چهار واحدیم کلا بعد یه باغچه کوچیک تو حیاط داریم که گل و درخت و اینا چندتایی کاشتن

بعد گفتیم هر ماه که چهار هفته ست هر هفته یه واحد حداقل دو روز در هفته خودش آبیاری باغچه رو انجام بده

به خدا اصلا کار سختی نیستا

ولی به جز ما و یکی دیگه از واحدا کسی انجام نمیده گلای بیچاره داغون میشن

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟