2777
2789
عنوان

شوهرم ۱ ماهه بهم تهمت های بیجا و بد میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 44 پست
گف میرم باهاش حرف میزنم 

چرا قطره جکونی میگی 

خب ؟ حرف زد ؟ نتیجه داد؟ 

خواهر دست بجنبون ،یه ماه داری تهمتاش و هزار بلای دیگه رو تجمل می کنی ؟ باید ادم بشه ،وگرنه دادگاه و پاسکاه و طلاق واسه همچین روزی گداشتن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم از کسی کمک بخواه و از اینجا هر کی بلده یادت بده مدرک جمع کن و صداشو ضبط کن . تهدید و افترا و تهمت به هر حال تاوان داره نتونستی از خونواده ات کمک بگیر و حداقل یه دو جلسه پیش وکیل برو ببین چه راه حلی پیش پات می‌ذاره. 

چجوری ثابت کنم ک بهم تهمت میزنه؟ تازه تهدید میکنه ک میکشتم

اون باید حرفاش رو تو دادگاه ثابت کنه 

شما میری میگی بهم تهمت میزنه و میخاد طلاقم بده و من میخوام اعاده حیثیت کنم اون باید بیاد دادگاه و اگه نتونه حرفذس رو ثابت کنه محکوم میجشه

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
چرا قطره جکونی میگی  خب ؟ حرف زد ؟ نتیجه داد؟  خواهر دست بجنبون ،یه ماه داری تهمتاش و هز ...

نه بدتر کرده بود

بهتر شده بودیم مادرش ک حرف زده بود باز اتیشی شد ک تو فلان کردی زن خوبی نبودی اشتباه کرده با بد جلوه دادن من پیش خانوادم میخای کار خودتو بپوشونی

دیشب میگ تو خانوادت یادت دادن مادرت خاهرات فلانن ب تو یاد دادن 

من پدرم نظامی بود خانوداه رسمی ن بی حجابیم ن چیزی 

ولی خاهرای خودش سرلخت میرن میرن بیرون یقه باز

من بعد ۵ سال موهام دولاخ جلو رنگ کردم میگه اره حالا میفهمم چرا موهاتو رنگ کردی بدترین حرفارو بهم میگه من روم نمیشه بگم چیا میگع

با این وضعیت زمان مناسب صحبت کنین اگه میبینی واقعا درست نمیشه توافقی تمومش کنین

داره بهم تهمت میزنه 

یعنی من نفقه مهریه وسایل ببخشم ک اون داره تهمت میزنه و زندگی رو جهنم کرده واسم

عزیزم از کسی کمک بخواه و از اینجا هر کی بلده یادت بده مدرک جمع کن و صداشو ضبط کن . تهدید و افت ...

من یه ماه و نیمه هر روز میگم امروز بهتر میشه ولی هی بد تر بدتر میشه اب شدم استخوانام مونده فقط