2777
2789
عنوان

شوهرم ۱ ماهه بهم تهمت های بیجا و بد میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگتر نداره  پدر و مادرش می دونن پسرشون وحشی شده ؟ بگو بهشون  تهمت جرمه ،اگه نتونه ثاب ...

مادرش اومد خونمون لباسام ک پاره کرده بود و لوازم ارایشیم ک ریخته بود اشغالی نشون دادم

میگه اجاره نمیدم قسط نمیدم  هیچی هم نمیخره میگه زودتر فکرتو کن

برو مهریتو بذار اجرا تا قانون حالشو جابیاره به هیچ عنوان درمقابل یه همچین آدم پررویی کوتاه نیا ، اطلاعاتت رو بالا ببر و پیش مشاور برو حتما

خدایا شکرت 
اعاده حیثیت چیه توروخدا بیشتر راهنمایی میکنی من هیچی نمیدونم

وقتی یه نفر به کسی تهمت میزنه حالا هر تهمتی فرد میره شکایت میکنه و از دادگاه تقاضای اعاده حیثیت میکنن دادگاه از شخص رو به خاطر تهمت ناروا مجازات میکنه

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
عزیزم بابت حرفایی که بهت زده سندی چیزی داری اگه آره برو شکایت کن و اعاده حیثیت کن 

سند ندارم گوشیمو شکونده الان با گوشب مامانم میام اگ گوشیم بود ضبط میکردم صداشو

وقتی یه نفر به کسی تهمت میزنه حالا هر تهمتی فرد میره شکایت میکنه و از دادگاه تقاضای اعاده حیثیت میکن ...

چجوری ثابت کنم ک بهم تهمت میزنه؟

تازه تهدید میکنه ک میکشتم