2777
2789
عنوان

به نظرتون بازم چاق شم؟

111 بازدید | 14 پست

وزنم ۵۳ کیلو بود، با رژیم و خوردن دوباره به وزن اولیه ام برگشتم و شدم ۵۹ کیلو. ولی وقتی تو اینه به خودم نگاه میکنم میگم بازم توپر تر بشم بهتر میشم، مثلا ۶۴ شم. قدمم ۱۷۵. به نظرتون وزنم خوبه ؟؟یا بازم جای کار داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم قد منی و وزن قبلیت وزن الان منه ،بزن گوگل وزن ایده آل ما تازه از ۵۹ شروع میشه تا ۷۰ بنظرم ۶۴یا ۶۵ خیلی عالیه چون نه زیاد چاق میشه آدم نه زیاد لاغر حد وسطه قشنگ

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

راستی چجوری وزن گرفتی لطفاً به منم بگو دنبال یه راهم جواب بده 🥺

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

چطوری وزنت بالارفت چیکارکردی؟ 

قرص اشتها اور اونم نصفش رو میخورم تا بتونم خوب غذا بخورم، پودر جوانه گندمم تو برنامم دارم. مواد غذایی رو هم مفید بر میدارم، سفیده تخم مرغ، و ....  . حدود ۱۵ روز اینا هم مکمل اهن و کلسیم مصرف کردم، بعدش ۱۵ روز بعد ویتامین ای . 

قرص اشتها اور اونم نصفش رو میخورم تا بتونم خوب غذا بخورم، پودر جوانه گندمم تو برنامم دارم. مواد غذای ...

پودر جوانه گندم از کجا تهیه کردی؟ طریقه ی مصرفش چطوریه!؟ 

واقعا وزنو بالا میبره؟ 

پودر جوانه گندم از کجا تهیه کردی؟ طریقه ی مصرفش چطوریه!؟  واقعا وزنو بالا میبره؟

اره وزنو بالا میبره ، ولی باید حوصله به خرج بدی و حداقل یه ماه با اصولش مصرف کنی تا نتیجه رو ببینی. از عطاری.طریقه مصرفم من اکثرا با غذا میخود م و قاطی ماستم. یا مثلا برنج و ... میکردم. برا اینکه بهترین نتیجه رو لگیری با ماست و شیر اونم حتما بعد غذا مصرف کن. 

چه مدته قرص میخوری

پودر جوانه گندم خودش تیامین داره که اشتها اوره اون خودش به تنهایی اشتها رو بالا میبره اگه با اصول مصرفش کنی. من حدود ۵ تا مصرف کردم. اونم سعی میکردم نصفه. قرص نقش کمکی داره واسم که وقتی اشتهام حس میکنم کم میشه میخورم ولی همین پودر جوانه گندم ویتامین های خونواده بی رو داره که اشتها اورن.