2777
2789
عنوان

شکاک بودن ب همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 63 پست
دقیقا منم همین حس رو دارم  مخصوصا که یه مدتی بخاطر بیماری یکی از اعضای خانوادم خونه زندگیمو رها ...

عزیزم میفهممت امیدوارم ک خدا ب قلب آرامش بده 

و شوهرت اونقدر مرد باشه ک هیچوقت نگاهش نلرزه حتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگر با خانوما در ارتباط بود فک کنم الان حلق آویزش مرده بودم بنده خدا رو 😂😂😂 اینقدر خیانت بوده ...

من درکیر هستم واقعا ولی نمیخام بهش بگم تازه بره توو مخش همسرم مربی ورزشه و شاگرد دختر داره,, شدید خودخوری میکنم , من مهرم ١٠ سکه هست که اونم نمیکیرم هیچ بخام برم جهیزیمم نمیبذم با خودم از اولم گفتم خاستی بری با کسی بهم بگو دروباز میکنم بری ولی به شعورم توهین نکن , گوشیمون رمزش مشخصه روفتو امدمون مشخص ولی اگه کسی خراب باسه چنان فیلمی بازی میکنه که عمرا متوجه بشم , من مدام توو ذهنم اینا میکذره

من درکیر هستم واقعا ولی نمیخام بهش بگم تازه بره توو مخش همسرم مربی ورزشه و شاگرد دختر داره,, شدید خو ...

منم اصلا بروز ندادم ک اینطورم چون میترسم روش باز شه. 

خدای نکرده اگر این اتفاق بیفته دیگه پول و سکه و هیچ چیز دیگه ای بدرد نمیخوره 

چون آدم میشکنه ب معنای واقعی،

ولی ی چیزی بگم محال متوجه نشی محالهههه 

ما زنا اونقدر تیز هستیم ک تو هوا یچیزیو می‌گیریم، 

و اون زنی هم ک نمی‌فهمه خودش دوس نداره بفهمه 

وگرنه مردی ک کاری کنه نهایت بتونه 2 3 ماه پنهان کنه بعدش ب هر طریقی باشه لو میره 

دختر بزرگ شاگردش هست؟؟ چند ساله؟؟ 

خدا کنه من از جامعه می ترسم 

منم خیلی زیاد 😔 خیلی دنیای بدی شده 

ولی نگران نباش اگر چیزی بود میفهمیدی 

مگه جقدر میتونه فیلم بازی کنه! 

بیا ب چیزای خوب و مثبت فکر کنیم ❤️

منم اصلا بروز ندادم ک اینطورم چون میترسم روش باز شه.  خدای نکرده اگر این اتفاق بیفته دیگه پول ...

گاهی که به دلم شک میوفته مخصوصا که اینقدر همه جا خیانت خوندم و دیدم, واسه همین دارم عذاب میکشم, اره بزرگنو پولدار چون رشته ورزشیش ی جورایی باید پول داشته باشی بتونی بازی کنی, خودمم گاهی اونجا هستم چون خودمم کار میکنم, 

منم خیلی زیاد 😔 خیلی دنیای بدی شده  ولی نگران نباش اگر چیزی بود میفهمیدی  مگه جقدر میتو ...

دقیقا ولی با سختی و نداری زندگیمو جمع کردم واقعا اگه از دستش بدم دوباره ایستادن برام سخته خیلی تنها میشم 

منم اصلا بروز ندادم ک اینطورم چون میترسم روش باز شه.  خدای نکرده اگر این اتفاق بیفته دیگه پول ...

اره واقعا ادم میتونه با نون خالی زندگی کنه ولی با خیانت نه,,  چند ماه پیش جایی دعوت بودیم ی دختر خیلی تپل اونحا بود ببین لا پسری نبود بره  له اسم داداشی ولی چون شدید پولدار بود همه استقبالم میکردن فک من همسرم رفت ی طرف یهو دیدم رفت سمتش صورتشو برد نزدیک  جلو خودمو مادر شوهرم فک کن 

گاهی که به دلم شک میوفته مخصوصا که اینقدر همه جا خیانت خوندم و دیدم, واسه همین دارم عذاب میکشم, اره ...

خب اینکه خودت میتونی گاهی بری پیشش ک خوبه 

ولی بازم نگران نباش چون اگز اهلش بود قطعا تا الان باید ی کاری می‌کرد 👌 معمولا مردا تو 3 تا 5 سال اول زندگی خودشو نشون میدن هرچی باشنو نباشن 

اگز چیزی ندیدی دیگه خیالت راحت ولی بازم بیخیال نباش بالاخره آدم باید هواس جمع باشه 

دقیقا ولی با سختی و نداری زندگیمو جمع کردم واقعا اگه از دستش بدم دوباره ایستادن برام سخته خیلی تنها ...

دورت بگردم خدانکنه ک از دستش بدی 

امیدوارم ک زندگیت و عشقتون هرروز بهتر از دیروز باشه 

اینا اثرات نی نی سایت و دیدن خیانت بقیس ک آدمو بد دل میکنه 

ولی هیجوفت 100 درصد اعتماد هم نکن ک بگی خیالم راحته پس بیخیال 90 درصد کسایی ک خیانت دیدن از اعتماد بیش از حد بوده البته تاکید می‌کنم رو بیش از حدددد

اره واقعا ادم میتونه با نون خالی زندگی کنه ولی با خیانت نه,,  چند ماه پیش جایی دعوت بودیم ی دخت ...

واییییی💔💔💔💔

آدم این چیزا رو میبینه خیلیییی بدتر میشههه دیدش

من شوهرم همیشه خودش میگه تو زندگی زناشویی همه چیز قابل بخشش هست قابل چشم پوشی هست غیر از این مورد 

امیدوارم ک هیچکس اینو تجربه نکنه خدا ان شاء الله ب هممون خوشبختی و آرامش بده 

خب اینکه خودت میتونی گاهی بری پیشش ک خوبه  ولی بازم نگران نباش چون اگز اهلش بود قطعا تا الان ب ...

توو سال ٥ هستیم😂😂😂😂هنوز خطر در کمین هست, نه بابا اینقدر دخترا وقیح شدن جلو‌ خودم اشوه میان