2777
2789
عنوان

شکاک بودن ب همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 63 پست
نکن‌خواهر من نکن زندگیتو خراب نکن به هرچی فک کنی سرت میاد بخدا من شوهرمو ازاد گذاشتم ۵ سالم هست ازدو ...

خوشبحالت امیدوارم همیشه تو خوشبختی زندگی کنی عزیزم 

من با این افکار دارم خودمو عذاب میدم گاهی دلم میسوزه براش ک چرا من این مدلی ام 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی سری برای ی مشکل دیگه رفته بودیم با همسرم  روانشناس خانم بود بعد شوهرم ک رفت بیرون بهم گفت چق ...

ن ببین اونا کارشون همینه مشکلات روحیتو باید درمان کنن حق نداره اصلا اینو بگه برو پیشش پشیمون نمیشی

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
😂 سلام همزاد 

بخدا حتی شبا خواب میبینم خیانت میکنه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
حس زن هیچوقت دروغ نمیگه

نهه تحت تاثیر دیگران اینطور شدم مثلا اون خانومی ک گفت ضبط صدا گذاشتم تو خونم و دیدم شوهرم کثافتکاری میکنه ولی همیشه قربون صدفم میره 

ی لحظه گفتم نکنه اینم ک اینقدر قربون صدفم میره ی غلطی میکته

تو همین نی نی سایت بخون چقد شوهراشون بدجنسن یا خرجی نمیدن یا بد دهنن یا خسیسن دست بزن دارن خوبیای شو ...

چقد حرفت درسته واقعا 💜💜💜 من کلا منفی نگرم 😭 حتی از ترس ایکنه بعد بچه دار شدن باهم سرد شیم میترسم بچه دار شم، ی سریا گفتن شوهرمون تو بارداری خیانت کرد و..... 💔💔💔😶😔😔😔 

من ی شب خواب دیدم تا 3 روز ازش متنفر بودم 😂😂😂😂😂😂 وای تو جقد منیییی

هوم

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
عزیزم نباید خیلی تحت تاثیر قرار بگیری حتی فکر کن وسط این گرگ بازار چه شوهر خوبی داری به خوبیاش فکر ک ...

چقد دلگزم شدم🧡 مرسی 

آره واقعا من خوبیا رو گذاشتم زیر پام دارم ب ی چیز مضخرف فکر میکنم 

منم 😂😂😂  ولی بدی من اینه با خانوما در ارتباطه

من اگر با خانوما در ارتباط بود فک کنم الان حلق آویزش مرده بودم بنده خدا رو 😂😂😂

اینقدر خیانت بوده تو اطرافیان لعنتیتا فکرم مسموم شده 

ولی شما سعی کن خودتو بیشتر از این درگیر نکنی واقعا نابود کنند‌س

منم دقیقا عین شمام هرچی خاستگار دارم رد میکنم فک میکنم همه خیانکارن🙃

خیلیییی بده شک، قشنگ میفهممت من اگز با دیدگاه الانم میخواستم ازدواج کنم قطعه تا آخر عمر مجرد میموندم شما با روانشناس حتما صحبت کن