2777
2789
عنوان

شکاک بودن ب همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر مطمن بودن هم خوب نیست

خودش میگه مطمعنم ولی شک افتاده به جونم تحت تاثیرم.

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
ببین میتونی دستی دستی خاک تو سر خودتو زندگیت کنی شوهرت اولش ثابت میکنه دفه دوم ثابت میکنه بعد میگ ای ...

بخدا دست خودم نیست اصلااا ب روش نمیارم ک اینطورم ولی خیلی هواسم هس از دور مثلا میرم سطل زباله پیامک و گالریش چک میکنم یا با همراه من ریز مکالماتشو میگیرم البته نمیدونه ک این کارا رو میکنمااا 😢ولی  خودم دارم نابود میشم با این فکر مسموم 😭 

بخدا دست خودم نیست اصلااا ب روش نمیارم ک اینطورم ولی خیلی هواسم هس از دور مثلا میرم سطل زباله پیامک ...

برو روانشناس حتما

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
بابا بیخیال برعکس اونچه فکر میکنن فقط ده درصد مردا خیانت میکنن به زناشون.اونام اکثرا مریض هستن .اتفا ...

چ آرامشی گرفتم با حرفت 💜💜ایشالا ریشه آدم هرزه کنده شه 

بخدا دست خودم نیست اصلااا ب روش نمیارم ک اینطورم ولی خیلی هواسم هس از دور مثلا میرم سطل زباله پیامک ...

نکن‌خواهر من نکن زندگیتو خراب نکن به هرچی فک کنی سرت میاد بخدا من شوهرمو ازاد گذاشتم ۵ سالم هست ازدواج کردیم اگ بخاد خیانت کنه هیچ جوره نمیفهمم

برو روانشناس حتما

ی سری برای ی مشکل دیگه رفته بودیم با همسرم 

روانشناس خانم بود بعد شوهرم ک رفت بیرون بهم گفت چقد مرد چش پاکی هست همش سرش پایین بود 😢

برم بگم هیچی ندیدم ولی شک دارم واقعا میگه دیوونه ای 😂😭💔