2777
2789
عنوان

شکاک بودن ب همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر مطمن بودن هم خوب نیست

خودش میگه مطمعنم ولی شک افتاده به جونم تحت تاثیرم.

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
ببین میتونی دستی دستی خاک تو سر خودتو زندگیت کنی شوهرت اولش ثابت میکنه دفه دوم ثابت میکنه بعد میگ ای ...

بخدا دست خودم نیست اصلااا ب روش نمیارم ک اینطورم ولی خیلی هواسم هس از دور مثلا میرم سطل زباله پیامک و گالریش چک میکنم یا با همراه من ریز مکالماتشو میگیرم البته نمیدونه ک این کارا رو میکنمااا 😢ولی  خودم دارم نابود میشم با این فکر مسموم 😭 

بخدا دست خودم نیست اصلااا ب روش نمیارم ک اینطورم ولی خیلی هواسم هس از دور مثلا میرم سطل زباله پیامک ...

برو روانشناس حتما

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
بابا بیخیال برعکس اونچه فکر میکنن فقط ده درصد مردا خیانت میکنن به زناشون.اونام اکثرا مریض هستن .اتفا ...

چ آرامشی گرفتم با حرفت 💜💜ایشالا ریشه آدم هرزه کنده شه 

بخدا دست خودم نیست اصلااا ب روش نمیارم ک اینطورم ولی خیلی هواسم هس از دور مثلا میرم سطل زباله پیامک ...

نکن‌خواهر من نکن زندگیتو خراب نکن به هرچی فک کنی سرت میاد بخدا من شوهرمو ازاد گذاشتم ۵ سالم هست ازدواج کردیم اگ بخاد خیانت کنه هیچ جوره نمیفهمم

برو روانشناس حتما

ی سری برای ی مشکل دیگه رفته بودیم با همسرم 

روانشناس خانم بود بعد شوهرم ک رفت بیرون بهم گفت چقد مرد چش پاکی هست همش سرش پایین بود 😢

برم بگم هیچی ندیدم ولی شک دارم واقعا میگه دیوونه ای 😂😭💔