2777
2789

بچه ها من وسواس دارم دست خودم نیس دکترم رفتم تازه اولاشه مامانم خیلی وسواس بوده رومنم اثر گذاشته .

من چن ماهی اومدم خونه جدیدم خونمون چسپیده ب خونه عروس خالم دختر خوبو خون گرمیه ۱۰ سالی ازم بزرگتر ی بچه ۴ ساله داره دختر با دخترم بیشتر روزا خونه ما بازی میکردن 

ی روز من داشتم دم درو از تو خونه میشستم ک دخترش اومده شوهرم تو حیاط بوده گفته نیا الان دارن تمیز کاری میکنن کثیف کاری میشه و ایناها بچه ها رفته ب مامانش گفته گفتن نیا خونمون خونمونا کثیف میکنی خلاصه مامانش اومد گلایه ک مگ ما کثیفیمو اینا بخدا من از چیزی خبر نداشتم اومدم ب شوهرم گفتم گف اره من گفتم رفتم عذر خواهی گف باشه ولش کن منم فک کردم تموم شده الان دو روز بچم میره در خونشون میگ نیس دخترم درحالی ک صداش میاد یا میگ حموم یا میگ خواب 

امشبم رفت در زد میگ میخاد بره حموم بچم اومد گریه کرد منم گفتم بزا زنگ بزنم بگم مگ نبخشیدی و... 

رفتم دم در دیدم دارن با دخترشون میرن بیرون سلام دادم سلام کرد و اینا ولی من داشتم با بچشون حرف میزدم دم در بودم پشتشو کرده بود بهم 

بچه ها بنظرتون من مقصرم بازم برم عذر خواهی بچم همش قر میزنه میگ برو بگو بیاد بچشون 

چیکار کنم ؟؟؟

ولش کن همچین آدمی رو که دنبال کش دادنه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااا

خبر خیلی بهش بد رسیده درست

ولی خب کوتاه بیا دیگه زن

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒

اون دنبال ی بهونه بود قطع رابطه کنه ولش کن بچتو یه جور دیگه سرگرم کن منت نکش

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌:))) 

بنظرم بیشتر از این دیگه پیگیرش نشو اونم ببینه تو حساس شدی رو این مسئله ممکنه بیشتر اذیتت کنه

شما عذرخواهی رو کردی دیگه مشکل از اونه که نمیتونه کنار بیاد

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
رفتارت رو تغییر بده  

من دارم میگم با وجود وسواسی بخدا قسم بچشون همش خونه ما بود حتی بش نهار شامم میدادم ک جای هیچ منتی نیس اما اونا یبار نگفتن بچتم بیاد خونه ما همش اون میومد الانم ادم بد من شدم اخه اما با سی و چن سال سن دنبال حرف بچه میره 

همین امشب تو اینستا دیدم ی مشاو‌ر می‌گفت مسایل خودتونو ب بچه ربط ندین،چه ادمیه،بچه چه گناهی داره،اخه ما بچگی اگه جنگ جهانیم بین خانواده ها میشد باز ما می‌رفتیم بازی🤣

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم