2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تو سن ازدواج و بارداری نباشی قرص و و دکتر برات تجویز میکنه که بخوری من خوردم و راضی بودم 

پوستت الان چطوره؟چن وقت گدشته

این کاربری متعلق به دونفر جاذاب میباشد🤝🤝🥂😈
شما استفاده کردی؟تاثیر داشته؟عوارض چی؟

من جوشام متوسط بود ،چهار ماهه استفاده میکنم به شدت بیرون ریزی داشتم ،تمام صورتم ریخت بیرون ،مهلت نمیداد جاش خوب شه یکی دیگه میریخت بیرون ،دو یه هفتست جوش ها کم شده ،جای جوش ها مونده وقرمز هست ،دکترم گفت صبور باش جاش میره وکمرنگ میشه 

عوارضش هم خشکی پوست ،خشکی لب وچشم وحساسیت پوست بدن و صورت ،خارش شدید صورت به خاطر جوش ها ،جوش ها که کم بشه عوارض هم کم میشه وفقط خشکی اذیت میکنه ،که اونم مرطوب کننده وسرم میدن وقابل کنترل هست 

فقط بیرون ریزی اولش من خیلی اذیت شدم وبرام غیر قابل تحمل بود ،هم ظاهر پوستم ،هم خارش و درد جوش ها 

بعد کم‌کم اکی شد 

هنوز هم باید مصرف کنم 

من جوشام متوسط بود ،چهار ماهه استفاده میکنم به شدت بیرون ریزی داشتم ،تمام صورتم ریخت بیرون ،مهلت نمی ...

وایییییی،خب منم جوشام متوسطه اگه برون ریزی کنم که دق میکنم.

چقد طول کشید که کمتر شن؟الان چقدر جوش داری؟انقد افسرده شدم سرشون دلم میخواد خودکشی کنم

من جوشام متوسط بود ،چهار ماهه استفاده میکنم به شدت بیرون ریزی داشتم ،تمام صورتم ریخت بیرون ،مهلت نمی ...

وایییییی،خب منم جوشام متوسطه اگه برون ریزی کنم که دق میکنم.

چقد طول کشید که کمتر شن؟الان چقدر جوش داری؟اصن می‌خوام کویر شم ولی خوب شم

وایییییی،خب منم جوشام متوسطه اگه برون ریزی کنم که دق میکنم. چقد طول کشید که کمتر شن؟الان چقدر جوش د ...

چهار ماهه میخورم ،روزی یکی ،دو هفته اول کم بود ،بعد شدت گرفت تا همین دو هفته پیش ،دو هفته هست تک و توک قسمت هایی که قبلا جوش نزده داره میزنه (زیر گلو وگردن وکنار گوش )

منم خیلی ناراحت بودم ،بیرون نمیرفتم اونقدر که همه می پرسیدم ابله گرفتی چی شدی ،ولی خب دکارم میگفت طبیعیه ،صبور باش ،دو هفتست کمتر شده ،فقط جاشون مونده 

چهار ماهه میخورم ،روزی یکی ،دو هفته اول کم بود ،بعد شدت گرفت تا همین دو هفته پیش ،دو هفته هست تک و ت ...

اخییی ایشالا زودی خوب بشی عزیزمم،مرسی از راهنماییت✨⁦❤️⁩