2777
2789
عنوان

بیاید بهم امید بدید🥺

254 بازدید | 17 پست

امسال پشت کنکوری هستم 

امروز آرمون 1401 دادم با تخمین رتبه 9 هزار میشم تجربی 

خیلی ناراحت شدم اگر یکم بیشتر خونده بودم پزشکی راحت میاوردم

روزای آینده به نظرتون چقدر پیشرفت میتونم کنم  

بیشتر تلاش کن بیشتر پیشرفت میکنی 🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز مونده تاکنکور؟

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11417289/بیاین-موقع-اذان-دعای-سلامتی-امام-زمانمون-رو-بخونیم?postId=297889260

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
پنج شنبه هفته دیگه هست

عزیزم 

شما باید خودت روهمونی که هستی بپذیری ودوست داشته باشی. 

حتی اگرسه ماه هم وقت بود این رشته قبول نمیشدی. 

رسیدن به پزشکی برای خیلی افراد که میخوانش نشدنیه. رقابتش خیلی خیلی بالاست .

حودت رودوست داشته باش. توتمام تلاشت روکردی. تو باهررشته ای باارزشی نه تنها پزشکی

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 
عزیزم  شما باید خودت روهمونی که هستی بپذیری ودوست داشته باشی.  حتی اگرسه ماه هم وقت بود ...

آخه مشکلم همینه که تمام تلاشمو نکردم   فقط اگر دو هفته اضافه داشتم حل بود همه چی چون خوندم همه چیرو مرور لازم دارم 

برام دعا کن   

منطقه من3700 منطقه سه پزشکی میاره 

دقیقا    

😂😂ببین عزیزم الان فرصت جا زدن نیست

من اولین تخمین رتبم ۲۰۰۰۰ بود تلاش کزدم دومی شد ۱۰هزار

منتهی الان چند روزیه شل کردم...خاک توسرم

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله