2777
2789
http://jamejamonline.ir/nama/2669980244993791872/%DA%A9%D9%88%D8%B2%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B9%D8%AB-%D8%AE%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%86%DB%8C%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%B4-%D8%B4%D8%AF
فمینیسم قدرت منه💪💪💪  بهت چی بگم از لذت پرواز  وقتی حتی نمیدونی که ی اسیری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خودموت حداقل باید جلو انتشارشو بگیریم که باعث خنده بیگانه نشیم عربای اون ور ابی گذاشتن تو برنامه های اجتماعیشون کلی مسخره کردن
بعضی ها خیلی فقیرند..تنها دارایی شان پول است...
منم امروز دیدم خدایش اون ریساشون اون بالا عجب قدرتی داشتن من بودم از خنده نفسم بالا نمیومد خیلی باحال بود کوزه هه فکر کنم زبون میخواست دراره براشون
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
یه جمله معروف هست که فکنم همه شنیدیم: با هم بخندیم، به هم نخندیم!!!! قضیه شیب، بام رو یادتونه؟ انقدر بهش خندیدن که ترک تحصیل کرد! این سربازا هم جوونن و غرور دارن احتمال داره پس فردا خبر خودکشی شونو تو اخبار بشنویم!
از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
ای بابا شما اینو با اون یکی کردی؟؟؟؟؟ چقدر زود همه چیزو شخصی میکنید؟!! خوبه واسه سپاه نبود وگرنه یک انگ مذهبم کنارش میخورد
هیچی دیبی جان تو رژه نیروی دریایی نو نمایش میخوان یک کوزه رو بشکنن هر چی میزنن نمیشه خود فرمانده ها هم خندشون میگیره