2777
2789
عنوان

طبقه بالا مادر شوهر

186 بازدید | 9 پست

یکسال اینحا زندگی میکنم بچم ۲ ماهشه هر رو عصرل یسر میرم خونه مادرم درمون مشترکه پدرشوهرم ۹۰ سالشه همش دم در نشسته امروز شروع کرد بمن فش و بد و بیرا یگه ک چرا میزی خونه ننت من جوابشو دادم هر چی رسید بمن گفت که که میزارم دهنتو بد حجابو میندازمت بیرون و اینا خیلی گریه شما میگید چیار کنم دختر خودشم هر روز میاد خونش فقط بمن گیر میده  شرایطشم نداریم از اینجا بریم تا زمین های دولنی رو بدن بسازیم وبریم 

در خونتون جدا کنین و اصلا بهش محل نده وقتی شوهرت کاری نداره ب اونا چ.. پیر خرفت فقط بلدن فحش بدن بگو ب دختر خودت هم فحش بده ک چرا میای هرروز ادما چقد بیشعور شدن ازخدا نمیترسن

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

عزیز دل... وقتی رفتی پیش مادرشوهر... ممکنه از این اتفاقا بیوفته...

خیلیا بدترشو دیدن.

اگ مزایا داره دیگ یک سری معایب هم هس

فقط تحمل. و جواب ندادن. وگرنه بدتر میکنن.

و در اخر بگمت  ب خاطر سبک مغزی  ی آدم بیشعور گریه نکن

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در خونتون جدا کنین و اصلا بهش محل نده وقتی شوهرت کاری نداره ب اونا چ.. پیر خرفت فقط بلدن فحش بدن بگو ...

بله دقیقن نمیترسن هر چی میرسه میگه بد دهنه نمیتونیم جدا کنیم هر روز باید از دستش فرار گرد 

هر روز دم دد نشسته یعنی من نرم خونه مادرم بترسم ازش

بشینع... چرا  می ایستی گوش میدی؟ صحبت میکنی .کور و کر لال باش... برووووو

نزار حال روحیت بهم بزنه و  تشنج وارد خونت کنی

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

بله دقیقن نمیترسن هر چی میرسه میگه بد دهنه نمیتونیم جدا کنیم هر روز باید از دستش فرار گرد 

خدا لعنتشون کنه ارامش برا ادم نمیزارن. مگ نگهبانه دم در نشسته هست

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
همینو بگو از خدا نمیترسن همه حرفیمیزنن

اصلا بهش محل نزار بزار اینقد فحش بده تا جونش دربیاد محل نزار وبرو