2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام کجا نوشتین؟ من ایران زمین میخوام ببرم مصاحبه، چه چیزایی توومصاحبه و تستش از بچه پرسیدن؟

من سمت خودمون نوشتم شرقیم

واالله اسفند رفتیم همایش کلی کلاس گذاشتن و چند مرحله تست و گفتن زود پر میشیم تعجب کردم هنوز دارن تست میگیرن

کلاس چندمه

پسر من چون دبیرستانه تو مصاحبه درباره بازیهای انلاین و اینستاگرام اینا پرسیده بودن

کتبی هم پنج تا سوال بوده

چهار تا هوش و یه دونه یه کلمه گفتن که ادامه بده برای دیدن خط و حالت انشا بوده

من سمت خودمون نوشتم شرقیم واالله اسفند رفتیم همایش کلی کلاس گذاشتن و چند مرحله تست و گفتن ز ...

میره کلاس اول، زنگ زدیم گفتن بیاید مصاحبه، چه جور مدرسه ای هست؟ سختگیرن زیاد؟

شهریه چقد میگیرن؟

من سمت خودمون نوشتم شرقیم واالله اسفند رفتیم همایش کلی کلاس گذاشتن و چند مرحله تست و گفتن ز ...

در مورد این مدارس دیگه که نوشتم اطلاعاتی ندارین؟ نردبان زندگی رو نمیدونین چطوریه؟

میره کلاس اول، زنگ زدیم گفتن بیاید مصاحبه، چه جور مدرسه ای هست؟ سختگیرن زیاد؟ شهریه چقد میگیرن؟

شهریه بدون نهار و سرویس ۵۶

اونا جدا هستن

سختگیرن تابستون باید برن مدرسه از هفته دیگه شروع میشه

سلام عزیزم .میتونم بپرسم شعبه سلام شرق کجا ثبت نام کردین؟

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
شما اطلاعی دارین از این مدارس که نوشتم؟ در مورد سلام چطور؟

والا من کسایی که الان برای ثبت نام مدرسه ابتدایی دارن اقدام میکنن سمت شمال تهران هستن مدارس سلاله رو شنیدم ، مهر آیین و مصباح ،سروش . سلام معمولا برای دبیرستان میرن . من تازه تبلیغ نردبان زندگی رو دیدم  ولی شناخت ندارم ، مدارس سلام فکر میکنم به هرحال سیستمی خوبن ولی کلا سلامهای شعبه غرب از شعبه های شرق بهترن 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭